Bio PRESNI KAKAV v prahu HRANA BOGOV
Ekološki presni kakav v prahu
Cacao XP® v prahu je mešanica perujskega kakava Criollo s sorto iz Afrike, ki se goji iz Criollo semen. Kakav je narejen s hladnim stiskanjem in nežnim mletjem izbranih surovih kakavovih zrn brez kakršnihkoli dodatkov ali sevanj. Temperatura v procesu priprave ne preseže 45°C.
Presni kakav v prahu lahko uporabite za pripravo presnih sladic, pa tudi pri peki tort in različnih vrst peciv, za pripravo domače čokolade,
€11,99
Ni na zalogi
Opis
Ekološki presni kakav v prahu
Cacao XP® v prahu je mešanica perujskega kakava Criollo s sorto iz Afrike, ki se goji iz Criollo semen. Kakav je narejen s hladnim stiskanjem in nežnim mletjem izbranih surovih kakavovih zrn brez kakršnihkoli dodatkov ali sevanj. Temperatura v procesu priprave ne preseže 45°C.
Presni kakav v prahu lahko uporabite za pripravo presnih sladic, pa tudi pri peki tort in različnih vrst peciv, za pripravo domače čokolade, pudinga, moussa in vrste drugih sladic. Odličen je v smutijih, kremah, namazih, sladoledih, sorbetih … Z njim si lahko pripravite tudi zdrav čokoladni napitek.
Sestava
Sestavine: mleta kakavova zrna*.
*Iz nadzorovane ekološke pridelave.
Prehranske vrednosti za 100 g: Energijska vrednost 1487kJ/355kcal; Maščobe 11,7g; od tega nasičene maščobe 6,83g; Ogljikovi hidrati 17,8g; od tega sladkorji 1,0g; Vlaknine 31,0g; Beljakovine 29,19g; Sol 0,0g.
Kontrola: AT-BIO-301.
Poreklo: kmetijstvo izven EU (Peru in Gana)
Uporaba
Priprava: Za skodelico kakava raztopimo 1-2 čajni žlički kakava v skodelici z malo mlačne vode, sladkamo po okusu in dodamo topel rižev, mandljev, ovseni napitek ali mleko. Kakav odišavimo s cimetom in/ali vanilijo.
Hraniti v suhem in hladnem prostoru.
Mnenja
Zaenkrat še ni mnenj.