Bio mešanica za TESTO ZA PICO brez glutena
Ekološka mešanica za pripravo testa za pizzo brez glutena
~ hitro in enostavno!
Brezglutensko testo za pico ima okus po domačem in je hitro in enostavno pripravljeno.
BauckHof prideluje in predeluje biološke izdelke v okolju, ki niso v nikakršnem stiku z glutenom. Prav zato imajo lahko certifikat tudi za ovsene izdelke. Večina ljudi z intoleranco na gluten lahko v svojo prehrano vključuje oves brez glutena, saj se beljakovinska struktura ovsa razlikuje od strukture pšenice,
€3,49
Na voljo po naročilu
Količina | |
---|---|
Znamka |
Opis
Ekološka mešanica za pripravo testa za pizzo brez glutena
~ hitro in enostavno!
Brezglutensko testo za pico ima okus po domačem in je hitro in enostavno pripravljeno.
BauckHof prideluje in predeluje biološke izdelke v okolju, ki niso v nikakršnem stiku z glutenom. Prav zato imajo lahko certifikat tudi za ovsene izdelke. Večina ljudi z intoleranco na gluten lahko v svojo prehrano vključuje oves brez glutena, saj se beljakovinska struktura ovsa razlikuje od strukture pšenice, rži, pire in ječmena.
Sestava
Sestavine: riževa polnozrnata moka*, koruzni škrob*, riževa moka*, pecilni prašek (sredstvo za vzhajanje: natrijev hidrogenkarbonat; sredstvo za kisanje: monokalijev tartrat, koruzni škrob*), mleti otrobi indijskega trpotca*, rižev sirup v prahu*, kvinojini droži v prahu* (kvinojina moka*, riževa moka*), morska sol.
*=iz preverjene EKOloške pridelave.
Lahko vsebuje sledi SOJE, OREŠČKOV, SEZAMA, GORČICE in VOLČJEGA BOBA.
Prehranske vrednosti za 100g: energijska vrednost 1436KJ/339kcal, maščobe 1,1g, od tega nasičene 0,3g, ogljikovi hidrati 76g, od tega sladkorji 0,7g, vlaknine 3,5g, beljakovine 4,2g, sol 2,1g.
Proizvajalec: Bauck, Nemčija.
Kontrola in poreklo: DE-ÖKO-007, kmetijstvo EU/-izven EU.
Uporaba
Navodilo za pripravo: Pečico segrejte na 225°C (plin: 4; na vroči zrak 190°C). Vsujte vsebino pakiranja v posodo, dodajte 250ml mlačne vode in 2 jedilni žlici olja (npr. olivno olje). Z ročnim mešalnikom zmešajte v gladko testo. Testa ne rabite vzhajati. Testo je mehkejše kot ponavadi, da je po peki testo znotraj sočno, na zunaj pa hrustljavo. V en pekač (35x30cm) ali 2 okrogla pekača (premer:28cm) položite peki papir ali pekače namastite. Testo posujte z nekaj koruznega škroba in ga razvaljajte. Obložite po želji. Pecite 15-20 minut (225°C, plin 4, na vroči zrak: 190°C) na spodnjem vodilu.
Uporabno najmanj do: datum na embalaži. Hraniti na suhem in hladnem.