7 KORAKOV V ANGELSKO SVETLOBO


Po razlagi mnogih načinov, na katere lahko izkusimo angelske energije, in izjemne vrednosti, ki jo prinaša uglasitev z njihovo svetlobo, vas bo Crissie popeljala skozi pozitivne lastnosti, ki jih povezujemo z vsakem od sedmih nadangelov:

– ustvarjanje novih začetkov (nadangel Gabriel),

Povežite se z nadangelom Gabrielom, velikim “Oznanilcem”, nosilcem sporočil, pobudnikom novih projektov in novih začetkov. Delo z Gabrielovo briljantno belo svetlobo vam bo pomagalo okrepiti komunikacijo tako s svojim višjim jazom kot z angelskimi pomočniki.

25,90

Na voljo po naročilu

Avtor

Šifra: 10042 Kategorija:

Opis

Po razlagi mnogih načinov, na katere lahko izkusimo angelske energije, in izjemne vrednosti, ki jo prinaša uglasitev z njihovo svetlobo, vas bo Crissie popeljala skozi pozitivne lastnosti, ki jih povezujemo z vsakem od sedmih nadangelov:

– ustvarjanje novih začetkov (nadangel Gabriel),

Povežite se z nadangelom Gabrielom, velikim “Oznanilcem”, nosilcem sporočil, pobudnikom novih projektov in novih začetkov. Delo z Gabrielovo briljantno belo svetlobo vam bo pomagalo okrepiti komunikacijo tako s svojim višjim jazom kot z angelskimi pomočniki. S pomočjo praktičnih vaj se boste naučili, kako komunicirati z angeli, prepoznati znake in poglobljeno razmisliti o vašem dosedanjem potovanju.

– iskanje inspiracije (nadangel Jofiel),

Stopite v čudovito rumeno svetlobo nadangela Jopheela, da odkrijete veliko modrost in ustvarjalnost. Pri tem koraku boste morda doživeli številne „aha trenutke“ in uvide, saj boste spoznali, kako soustvarjamo naš svet. Praktične vaje vam bodo pomagale raziskovati in “začutiti” svoje duhovne vzgibe; začeli boste prepoznavati znake, ki vas usmerjajo k vašemu življenjskemu poslanstvu: namenu vaše duše.

– prizemljitev in zaščita sebe (nadangel Mihael),

Naučite se priklicati zaščitni “meč in oklep” velikega nadangela Mihaela, kadar koli potrebujete duhovno moč in trdnost. Prepoznali boste, da vam njegova mogočna modra svetloba pomaga pri ozemljevanju na vašem potovanju. V tem koraku se tudi naučite, kako zaščititi svojo avro ter kako dobro presojati z duhovnega in praktičnega vidika. S pomočjo praktičnih vaj boste lahko prerezali vezi, ki vas vežejo na spomine in vedenja, ki vam ne služijo več vam in ovirajo vašo duhovno rast, materialni uspeh in vašo sposobnost živeti skladno z lastno “resnico”.

– samozdravljenje (nadangel Rafael),

Stopite v nadnangelovo Raphaelovo uravnoteženo zeleno Svetlobo, ki vam pomaga osredotočiti svoje energije na zdravljenje, tako da boste lahko popolnoma sprostili preteklost in boste pripravljeni stopiti na pot življenja, kot ga želite. S pomočjo praktičnih vaj si boste poglobljeno ogledali „govorico telesa“, da boste znali prepoznati čustvene toksine na celični ravni, hkrati pa se boste naučili, kako jih izpustiti, očistiti in jih pozdraviti.

– učenje ljubezni do sebe (nadangel Chamuel),

Občutite objem nadangelove Chamuelove roza Svetlobe in spustite škodljive misli, ki so vam v preteklosti preprečile, da bi čutili ljubezen do sebe in drugih. Z raziskovanjem pomembnih duhovnih učenj boste pridobili globlje razumevanje Zlate niti resnice in ljubezni, ki prepleta korenine vseh naših svetovnih religij. S pomočjo praktičnih vaj boste spoznali načine za povečanje samozavesti, razvijanje občutka ljubezni do sebe in privabljanja izpolnjujočih odnosov v svoje življenje.

– sprejemanje radosti in preobrazbe (nadangel Zadkiel),

Spustite kakršne koli negativne vzorce vedenja in sprejmite dar preobrazbe, veselja in svobode nadangela Zadkiel, varuha močne Svetlobe transformacije: vijoličnega plamena. Praktične vaje vas bodo spodbudile, da razmislite o negativni energiji, ki vas (pogosto podzavestno) prežema, ter da dovolite angelom, da jo pretvorijo v pozitivno energijo, vas osvobodijo vsakršnega samoobsojanja ter v vaše vsakdanje izkušnje prinesejo nazaj veselje in strast.

– občutenje pomirjenosti s seboj in svetom (nadangel Uriel).

Raziščite, kako lahko služite drugim znotraj vaše skupnosti in na Zemlji z nadangelom Urielom, varuhom Zemlje. Ob delu z Urielovo zlato in rubinasto Svetlobo boste odkrili tudi, kako na svoji življenjski poti ustvariti več miru. Praktične vaje vam bodo pomagale, da svojo energijo usmerite v delovanje skozi ljubezen in služenje v “najvišje dobro” pri vsem, kar počnete.

Vsako poglavje ponuja navdušujoč vpogled v posameznega nadangela, vključno z najpomembnejšimi asociacijami, kot so čakre in kristali, ter praktična navodila, kako se povezati z njegovo energijo, ki vam bo izboljšala življenje. To boste dosegli skozi refleksijo, molitve, afirmacije, vizualizacije, s priklicovanjem spečih spominov in z meditacijo.

Ta poživljajoča knjiga, ki temelji na avtoričinih izkušnjah, vas bo na prizemljen način vodila skozi vaše potovanje in v vas prebudila globok občutek razumevanja, osmišljenosti, duhovnosti ter življenjskega smisla.

Odlomek iz uvoda knjige:

Živimo v svetu, kjer je komunikacija vzpostavljena v trenutku, kjer je mogoče potovati z ene strani planeta na drugega v manj kot enem dnevu in kjer imamo dostop do neskončne količine informacij s samo enim klikom. Toda kljub temu ali morda ravno zaradi te neprestane vključenosti v digitalno okolje živimo tudi v svetu, v katerem se mnogi ljudje počutijo bolj izolirane kot kadar koli prej. Morda ravno zato, ker smo se umaknili od tradicionalnih verovanj in naukov naših staršev, ker z njimi več nismo čutili povezave, vse več in več ljudi išče nekaj “več”. Zanimivo je, da je prvotni pomen latinskega izraza religare (“religija”) “znova povezati” (re- pomeni „ponovno“ in -ligare “biti povezan”). Ne glede na vašo vero ali vaše kulturno ozadje je torej prevladujoči vzgib, ki ga mnogi od nas začutimo, poiskati in se ponovno povezati s tem, kar lahko imenujemo “Božanska Svetloba”.

Tudi sama sem občutila hrepenenje po nečem, kar nisem mogla poimenovati. Dokler nisem ugotovila, da je to najbolj naravna želja vseh: duhovni vzgib, ki me je vodil nazaj k svojemu notranjemu jazu, globoko v srce in dušo. Morda ste tudi vi iskalec, ki išče načine za ponovno povezavo, in upam, da vam bo ta knjiga dala spodbuda, ki jo potrebujete, da bi se dokopali do globlje ravni izpolnitve, ter da najdete svoje „dušno poslanstvo“ s tem, ko prisluhnete tihem glasu v sebi – tistemu, ki šepeta: “Gotovo mora obstajati še nekaj več?“

Pri mojem osebnem iskanju sem sledila svojemu srcu, kjer sem našla strast za delo z mogočno energijo angelov. To energijo imenujem “Angelska svetloba”. Upam, da boste s tem, ko boste na sledečih straneh skupaj z mano stopili v to svetlobo, tudi vi našli in še bolj prižgali lastno „Svetlobo“ – vaš notranji in zunanji sijaj. S tem, ko boste prisluhnili svojim osebnim duhovnim vzgibom, boste lahko zaživeli bolj pristno, celostno in osmišljeno življenje, bodisi na delovnem mestu, doma ali kot del širše skupnosti.

Angeli so bili kot glasniki in zaščitnik že stoletja povezani s človeštvom. Imeli so vlogo v vsaki svetovni religiji od Egipčanov naprej in so bili še pred tem upodobljeni že na jamskih poslikavah. Morda je to razlog, zaaj mnoge od nas pritegnejo. Tudi tisti, ki pravijo, da ne verjamejo v angele, pogosto priznavajo, da so doživeli prisotnost ali duhovno vodstvo v svojem življenju, ki ga ni bilo mogoče pojasniti.

Pogosto se ta intuitivna povezava z angeli manifestira kot posledica travme ali krize, ki vas vleče k tlom. Včasih vam lahko mistična izkušnja, kot je videnje, bližnje srečanje s smrtjo ali čudežna ozdravitev spremenijo življenje in v vas vzbudijo občutek, da obstaja globlji smisel življenja. Ali pa si preprosto želite spokojnejši, bolj razsvetljen in radosten način življenja. Ne glede na vaš motiv za prebiranje pričujoče knjige in ne glede na vašo vero (ali pomanjkanje le-te), dobrodošli. Svetloba angelov vas čaka.

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja