ČAS ZA OZDRAVITEV


    »Pred izdajo knjige sem v okviru uredniških nalog velikokrat prebral tekst. Znova in znova sem imel solzne oči – od ganjenosti, da je vsakomur na voljo ta enostavna, učinkovita naravna metoda, ki vrača upanje in rešuje življenja ... In da imamo pogumne posameznike, kakršna je Beata, ki svoje izkušnje tako iskreno delijo med nas.« Boris Vene

Na začetku poletja 1981 je Beata Bishop za zdravnike predstavljala odpisan primer.

24,90

Na voljo po naročilu

Avtor

Šifra: 3740 Kategorija:

Opis

    »Pred izdajo knjige sem v okviru uredniških nalog velikokrat prebral tekst. Znova in znova sem imel solzne oči – od ganjenosti, da je vsakomur na voljo ta enostavna, učinkovita naravna metoda, ki vrača upanje in rešuje življenja ... In da imamo pogumne posameznike, kakršna je Beata, ki svoje izkušnje tako iskreno delijo med nas.« Boris Vene

Na začetku poletja 1981 je Beata Bishop za zdravnike predstavljala odpisan primer. Preživela je … in po več kot tridesetih letih še vedno uživa v trdnem zdravju. »Danes sem zdrava v najširšem pomenu besede: ne le, da nisem bolna, temveč uživam v izjemno dobrem počutju in imam ogromno energije.« pravi avtorica, ki se počasi bliža stotemu rojstnemu dnevu.

Poleg te bolezni je Bishopova že imela diabetes, začetni osteoartritis, pogoste hromeče migrene in nenehne abscese v ustni votlini. Ob zdravljenju s posebno metodo, imenovano Gersonova terapija, so vse te bolezni izginile.

»Telesno okrevanje je spremljala tudi duševna preobrazba, ki me je osvobodila mnogih strahov, bremen in zastarelih vrednot. Počutila sem se vedno bolj svobodno in celostno. Veliko manj skrbim in veliko več se smejem kot včasih. Ko človek dospe do roba smrti in se vrne v bogatejše življenje, enostavno izgubi zmožnost za pestovanje skrbi,« dodaja Bishopova.

Naravno zdravljenje, ki nahrani telo na celični ravni ter ga razstrupi

Avtorica pravi, da bolezen ni stvar, ampak proces. »Namen terapije je ravno ustaviti ta proces in ga obrniti v drugo smer, s krepitvijo imunskega sistema do najvišje mogoče stopnje, da se potem lahko upre bolezni.«

»To dosežemo z učinkovitim razstrupljanjem in strogim režimom pitja sokov iz ekološko pridelane presne zelenjave in sadja, z obilnimi vegetarijanskimi obroki in nestrupenimi zdravili,« dodaja.

Knjiga, prevedena v več svetovnih jezikov, navdušuje tudi slovenske bralce

Da je knjiga zelo aktualna tudi za naše okolje in trenutni čas, potrjujejo številni pozitivni odzivi slovenskih bralcev:

»Knjiga odlično opisuje ozadje izvajanja Gersonove terapije. Tudi če niste huje bolni, se vam jo splača prebrati. Razkrila vam bo izjemen vpliv prehrane in razstrupljanja na telo in zdravje.« – Brane Gogala, Begunje

»Knjiga lahko odpira srce in daje upanje vsem, ki so se našli na razpotju …« – Andrej Strgar

»Rezultati zdravljenja z Gersonovo terapijo so bili izjemni. Vsakomur, ki razmišlja o terapiji, priporočam v branje knjigo ´Čas za ozdravitev´ …« – Trivko Matovič, Celje

»Osebna pot Beate Bishop je največji dokaz, da Gersonova terapija deluje …« – Bojan Grilj, Piran

»Menim, da si tovrstne knjige zaslužijo večjo podporo in širši krog bralcev.« – Miran Prodnik, www.vitanova.si 

Napeta zgodba izpod peresa mojstrice besed

Na več kot tristo strani dolgi zgodbi, ki se bere kot roman, nam ob mojstrskem obvladovanju besed avtorica slikovito približa odvijanja zapletov in prigod, ki so jo spremljale. Bralca popelje v ozadje misli in čustev, ki jih je doživljala, zato se lahko bralec poistoveti z njeno sleherno situacijo.

Pripoved se začne z diagnozo bolezni, ki ji sledi klasičen proces: spraševanje, iskanje, obisk zdravnikov in čakanje odgovorov. Drugi del z naslovom »Odločitev za Gersonovo terapijo« opisuje ključni čas, v katerem je treba prevzeti odgovornost ter najti moč, pogum in navdih, da se iskalec odloči za specifično metodo.

Nadaljuje se s poglavjem »Na Gersonovi kliniki«, v katerem izvemo, kako izgledajo tipični dnevi in zdravljenje v mehiški Gersonovi kliniki. Zadnji del knjige z naslovom »Domače izvajanje Gersonove terapije in razstrupljanje čustev« pa se bolj posveča spremljajočim mislim, čustvom in stališčem, ki jih je doživljala avtorica.

Če si želite ogledati kazalo, prebrati uvodne besede ter eno izmed poglavij, kliknite tukaj. (Odprl se bo nov dokument v PDF obliki.)

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja