Hialuronska kislina 5%


Hialuronska kislina 5%

Hialuronska kislina je zanana predvsem po tem da lahko veže izredno velike količine vode. Serum varuje kožo pred izsuševanjem, saj prodre globoko v kožo in jo navlaži.

Serum hialuronske kisline je izdelek najvišje kakovosti. Nekaj kapljic nanesemo na kožo in s tem izboljšamo hidratacijo dermisov ter prispevamo k njeni elastičnosti. Koža postane bolj hidrirana in nahranjena. Redna uporaba upočasni proces staranja in koži povrne naravno čvrstost in sijaj.

15,99

Ni na zalogi

Opis

Hialuronska kislina 5%

Hialuronska kislina je zanana predvsem po tem da lahko veže izredno velike količine vode. Serum varuje kožo pred izsuševanjem, saj prodre globoko v kožo in jo navlaži.

Serum hialuronske kisline je izdelek najvišje kakovosti. Nekaj kapljic nanesemo na kožo in s tem izboljšamo hidratacijo dermisov ter prispevamo k njeni elastičnosti. Koža postane bolj hidrirana in nahranjena. Redna uporaba upočasni proces staranja in koži povrne naravno čvrstost in sijaj. Uporaba seruma kot osnove za vlažilno kremo povzroči boljšo absorpcijo hranil v kremi. Če ga uporabljamo pod očmi bomo občutili prijeten hladen učinek in občutek svežine.

Hialuronska kislina je pravzaprav molekula, ki jo tvorijo celice. V našem telesu nastaja popolnoma naravno, vendar pa je telo v kasnejših letih proizvede premalo. Kolagen, elasten in hialuron so glavni gradniki vezivnega tkiva, ki obdaja krožne celice in hkrati skrbi za vlaženje in čvrstost kože.

Hialuronska kislina Primus Natura je nizkomolekulska oziroma kratkoverižna. Je najboljša vrsta, saj so njene molekule 40 krat manjše od visokomolekulske hialuronske kisline, kar pomeni, da lažje prodre globje in tako cilja izvor gub in ni zgolj površinska.

~ Veganska
~ Anti – aging
~ Visoka hidracija kože
~ Vrhunska kakovost
~ Steklenička s kapalko
~ 5% koncentracija – višja koncentracija
~ Nizkomolekulska

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine (INCI): voda, hialuronska kislina, glukonolakton, natrijev benzoat

Poreklo: EU

Uporaba

Uporaba: nekaj kapljic seruma nanesemo s stekleno pipeto na kožo obraza, vratu, dekolteja ali pod očmi. Lahkotno vtremo oziroma razmažemo in pustimo, da se serum vtre v kožo. Priporočljivo je, da serum uporabljamo zjutraj in zvečer.

Shranjevanje: Hranite v temnen in suhem prostoru na sobni temperaturi, izven dosega majhnih otrok.

Uporabno najmanj do: odtisnjeno na emabalaži

Test delovanja