BIO-ZEL čajna zeliščna mešanica za rastline 50ml


BIO-ZEL

čajna zeliščna mešanica za rastline

Količina: 250ml

19,90

BIO-ZEL

čajna zeliščna mešanica za rastline

Količina: 250ml

Količina

Šifra: 3188 Kategoriji: ,

Opis

BIO-ZEL

čajna zeliščna mešanica za rastline

 

Bio-ZEL 250 ml – čajna zeliščna mešanicaBio-ZEL je splošno uporaben 100% naravni organski čajni zeliščni pripravek, ki nadomesti uporabo bakrenih pripravkov in apneno-žveplene brozge.

Bio-ZEL vsebuje naravno mešanico zelišč nabranih na ekoloških visokogorskih rastiščih. Je brez umetnih dodatkov ali stimulansov. Namenjen dvigu zdravja in odpornosti rastlin, učinkovito deluje na prisotnost pršic, gliv in bolezenskih stanj.

Pridobivanje poteka po BIODINAMIČNEM EKOLOŠKEM tradicionalnem postopku kuhanja zeliščnih čajev, brez prisotnosti kemikalij in petrokemičnih snovi, in več kot enoletnem zorenju pred uporabo, zato so ohranjene vse hranilne lastnosti in aktivne zeliščne prednosti.

 

PREDNOSTI

100 % naravna ekološka čajna zeliščna mešanica brez karence, ki nadomešča bakrene mešanice in se za razliko od težkih kovin ne nalaga v zemlji.

Redna uporaba v kombinaciji z drugimi gnojili TERRA učinkovito prepreči napade bolezni, škodljivcev in vremenskih vplivov.

Je edino gnojilo na tržišču z veganskim certifikatom in okolju, človeku in koristnim živalim neškodljivo (opraševalci kot so čebele, pikapolonice…).

Rastline učinkovito oskrbi s hranili, okrepi delovanje drugih ekoloških sredstev TERRA in deluje kot učinkovita preventiva pred boleznimi in škodljivci kot so krompirjeva plesen na paradižniku, rja na vrtnicah, pepelaste plesni in druge bolezni, pojav tripsov, pršic in bele muhe (rastlinjakov ščitkar, volnate uši in številni drugi škodljivci.

Dodatne informacije

Količina

Test delovanja