Bio demeter seme ČILI PAPRIKA "De Cayenne"


Ekološko seme ČILI PAPRIKA “De Cayenne” (Capsicum annuum L.)

Zelo donosni, zgodnji feferoni, iz katerih izdelujejo znameniti kajenski poper. Temno rdeči ob zorenju, približno 10 centimetrov dolgi stroki s finim, rahlo dimljenim okusom. Pekoča paprika se uporablja na različne načine, tako sveža kot posušena.

Pikantnost: 6-7.

*preverjeno BIODINAMIČNO in EKOloško pridelano

REIN SAAT
Za ekološko biodinamično vrtičkanje

ReinSaat je že od samega začetka usmerjen k biodinamični pridelavi rastlin.

3,59

Ni na zalogi

Šifra: 12030 Kategorije: , , Oznaki: ,

Opis

Ekološko seme ČILI PAPRIKA “De Cayenne” (Capsicum annuum L.)

Zelo donosni, zgodnji feferoni, iz katerih izdelujejo znameniti kajenski poper. Temno rdeči ob zorenju, približno 10 centimetrov dolgi stroki s finim, rahlo dimljenim okusom. Pekoča paprika se uporablja na različne načine, tako sveža kot posušena.

Pikantnost: 6-7.

*preverjeno BIODINAMIČNO in EKOloško pridelano

REIN SAAT
Za ekološko biodinamično vrtičkanje

ReinSaat je že od samega začetka usmerjen k biodinamični pridelavi rastlin. Našemu pridelku želijo zagotoviti kakovost in resnični okus hrane. Seveda brez gensko spremenjenih organizmov in ostalih škodljivih snovi nudijo visoko kvalitetna semena, ki so že sama po sebi dovolj odporna in zdrava.
Na poti osveščanja jih vodi celostni pogled na rastline in ljudi. Spodbujajo trajnostno ekološko in biodinamično kmetovanje, ohranjanje in razvoj lokalnih vrst, harmonično rast rastlin,…

Rein Saat kmetovalci ta izjemna semena vzgajajo v Avstriji in sosednjih državah, prav vsak pa sledi principu: kakovost semen je kakovost hrane.

Izbira Demeter semen je res velika: začimbe, solate, paradižniki, paprike, kumare, stročnice,…

*Demeter certifikat

*brez GSO

Dodatne informacije

Znamka

Sestava

Seme ČILI PAPRIKA “De Cayenne”

Capsicum annuum L.

*preverjeno BIODINAMIČNO in EKOloško pridelano.

Količina: 40 zrn

Proizvajalec: ReinSaat, Avstrija

Kontrola: AT-BIO-301.

Uporaba

Setev: od sredine do konca februarja. Primerna temperatura 22°C.

Čas kalitve: 12-18 dni.

Zasaditev: Od sredine do konca aprila v rastlinjaku. Na odprtem od sredine maja.

Površina: 50x70cm v rastlinjaku, 40x40cm.

Žetev: od julija do jeseni.

Test delovanja