Bio seme SLADKA KORUZA Ashworth
Ekološko seme SLADKA KORUZA “Ashworth” (Zea mays L.)
Zelo zgodnja, visoko donosna sladka koruza s prepričljivo kakovostjo storžev. Stabilna, robustna sorta, primerna tudi za hladnejše regije, z rastlinami do 1,5m višine. Naredi debele, približno 15cm dolge storže z rumenimi sladkimi semeni. Preizkušena sorta za domače vrtnarje.
*preverjeno EKOloško pridelano
REIN SAAT
Za ekološko biodinamično vrtičkanje
ReinSaat je že od samega začetka usmerjen k biodinamični pridelavi rastlin.
€3,79
Znamka |
---|
Opis
Ekološko seme SLADKA KORUZA “Ashworth” (Zea mays L.)
Zelo zgodnja, visoko donosna sladka koruza s prepričljivo kakovostjo storžev. Stabilna, robustna sorta, primerna tudi za hladnejše regije, z rastlinami do 1,5m višine. Naredi debele, približno 15cm dolge storže z rumenimi sladkimi semeni. Preizkušena sorta za domače vrtnarje.
*preverjeno EKOloško pridelano
REIN SAAT
Za ekološko biodinamično vrtičkanje
ReinSaat je že od samega začetka usmerjen k biodinamični pridelavi rastlin. Našemu pridelku želijo zagotoviti kakovost in resnični okus hrane. Seveda brez gensko spremenjenih organizmov in ostalih škodljivih snovi nudijo visoko kvalitetna semena, ki so že sama po sebi dovolj odporna in zdrava.
Na poti osveščanja jih vodi celostni pogled na rastline in ljudi. Spodbujajo trajnostno ekološko in biodinamično kmetovanje, ohranjanje in razvoj lokalnih vrst, harmonično rast rastlin,…
Rein Saat kmetovalci ta izjemna semena vzgajajo v Avstriji in sosednjih državah, prav vsak pa sledi principu: kakovost semen je kakovost hrane.
Izbira Demeter semen je res velika: začimbe, solate, paradižniki, paprike, kumare, stročnice,…
*Demeter certifikat
*brez GSO
Dodatne informacije
Znamka |
---|
Sestava
Seme SLADKA KORUZA “Ashworth”
Zea mays L.
*preverjeno EKOloško pridelano.
Količina: za približno 100 rastlin.
Proizvajalec: ReinSaat, Avstrija
Kontrola: AT-BIO-301.
Uporaba
Setev: konec aprila do sredine maja.
Razdalja: cca. 60 cm za enojne vrste, 80-100cm za dvojne vrste, v vrsti 20-25cm.
Žetev: od avgusta v fazi mlečne zrelosti (ko zrna dosežejo končno velikost, znotraj pa so še vedno mehka).