ČAROVNIKOVA ŽELJA EFT zgodba o čarobnosti v tebi


Po strašnem viharju so prebivalci sicer mirne vasice postali neobičajno čemerni. Bili so bolj jezni, žalostni in prestrašeni in življenje je za njih postalo težko, celo v šoli in pri športu! Toda prijazni čarovnik je odkril čudovito skrivnost, ki jim je pomagala, da so se počutili bolje kot kdajkoli doslej in uporabljali so jo lahko sami – kot jo lahko tudi ti! Otroci (in njihovi starši) se v duhovito ilustrirani zgodbi Brada Yatesa Čarovnikova želja – EFT zgodba o čarobnosti v tebi,

12,00

Avtor

Opis

Po strašnem viharju so prebivalci sicer mirne vasice postali neobičajno čemerni. Bili so bolj jezni, žalostni in prestrašeni in življenje je za njih postalo težko, celo v šoli in pri športu! Toda prijazni čarovnik je odkril čudovito skrivnost, ki jim je pomagala, da so se počutili bolje kot kdajkoli doslej in uporabljali so jo lahko sami – kot jo lahko tudi ti! Otroci (in njihovi starši) se v duhovito ilustrirani zgodbi Brada Yatesa Čarovnikova želja – EFT zgodba o čarobnosti v tebi, lahko nauče varne in preproste tehnike za uspešno spopadanje z neprijetnimi čustvi.

Ko je čarovnik hotel pomagati svojim sovaščanom, da bi se bolje počutili, je našel rešitev v njihovih prstih. S tapkanjem po posebnih točkah na njihovih telesih, kakršen je postopek pri tehniki EFT (Emotional Freedom Techniques) in z vodenimi odgovori jim je čarovnik pomagal do dobrega počutja že v nekaj minutah. Izvajalec tehnike EFT Brad Yates je ustvaril knjigo, ki je zabavna in koristna.

Spremni besedi:
Hura za takega čarovnika, ki ve, da so rešitve na dosegu prstov! Čarovnik iz te prikupne Yatesove knjižice veselih ilustracij, ki je živel s sovo v hiški na robu vasi, je spremenil vas v skupnost zdravih in srečnih ljudi. Ko je pogruntal, da sam najbolje misli, ko se tapka, in raziskal, kaj pomeni zdrav pretok energije v telesu, je bil odrešen on in vaščani za njim. Zemljevid točk za tapkanje – danes že svetovno priznana tehnika EFT, ki jo poučujejo tudi v nekaterih slovenskih šolah – pomaga k rešitvi. Naši prsti pa jo uresničujejo, ko tapkajo in mi govorimo, česa nočemo in kaj želimo in si večkrat povemo, da smo kljub sitnostim OK in se imamo zares radi. Ja, s tapkanjem je lažje vse. In s to knjigo bo lažje otrokom, atom in mamam, pa babicam in dedkom, saj brez tapkanja v teh težkih, hudih časih pač več ne gre. Tapkaj se in tap, tap, tap, smel bo tvoj korak!
Manca Košir

Z nami v resnici ni nič narobe – mi vsi smo v resnici čisto v redu – v nas samo živi takšen ali drugačen »zoprnež«. Z ilustracijami iz knjige si jih sedaj lahko tudi živo predstavljamo (otroci si svoje »zoprneže« lahko tudi narišejo), še bolj pomembno pa je, da jih odtapkamo in živimo mirno in srečno, kot vaščani iz zgodbe. EFT je zakon!
Pika Rajnar, AAMET predavateljica, zastopnica AAMET za Slovenijo

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja