Bio kurkumin LATTE INGVER


Ekološki kurkumin latte INGVER

…je prava ayurvedska klasika. Napitek bo prava poslastica za vaše brbončice, ščepec pikantnega ingverja pa bo ogrel vaše telo.

SONNENTOR že od leta 1988 razveseljuje ljubitelje z zelišči in začimbami iz 100-odstotno ekološke pridelave. Vse skupaj se je začelo z idejo Johannes Gutmann-a iz avstrijskega podeželja Waldviertel in njegovo spretnostjo povezovanja manjših kmetij. Tako je nastala t.i. skupnost Sonnentor, ki še danes sledi osnovni viziji in deluje spoštljivo do okolja,

5,49

Ni na zalogi

Šifra: 4350 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Ekološki kurkumin latte INGVER

…je prava ayurvedska klasika. Napitek bo prava poslastica za vaše brbončice, ščepec pikantnega ingverja pa bo ogrel vaše telo.

SONNENTOR že od leta 1988 razveseljuje ljubitelje z zelišči in začimbami iz 100-odstotno ekološke pridelave. Vse skupaj se je začelo z idejo Johannes Gutmann-a iz avstrijskega podeželja Waldviertel in njegovo spretnostjo povezovanja manjših kmetij. Tako je nastala t.i. skupnost Sonnentor, ki še danes sledi osnovni viziji in deluje spoštljivo do okolja, zaposlenih, kmetij, strank in ljudi. In vse to je čutiti v vsakem ščepcu izjemno aromatičnih začimb in vsakem požirku noro okusnih čajev.

 

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: kurkuma*(53%), cejlonski cimet*, ingver*(15%), muškat*, kardamom*, črni poper*, žafran*.

*=iz kontrolirane EKOloške pridelave.

Proizvajalec: Sonnentor, Avstrija

Kontrola: AT-BIO-301

Poreklo: AVSTRIJA

Uporaba

Priprava: 1 čajno žličko mešanice kurkumin latte umešamo v 250ml (rastlinskega) mleka, pogrejemo in po želji osladimo.

Opozorilo: začimbe se ne razpustijo popolnoma.

Uporabno najmanj do: datuma na nalepki. Hraniti na hladnem in temnem.

Test delovanja