Bio RIŽEV KIS Genmai Su
Japonski naravno fermentiran fin rižev kis
Ekološki rižev kis zori v lončenih posodah po metodi, ki je stara več kot 1000 let.
Rižev kis – Genmai Su se uporablja za suši ter v vseh mogočih receptih ~ za solatne prelive, marinade, pomake, namaze,…
Daje blago kislo noto, zelo lepo pa tudi poudari okus jedem iz leče in fižola.
€4,99
Količina | |
---|---|
Znamka |
Opis
Japonski naravno fermentiran fin rižev kis
Ekološki rižev kis zori v lončenih posodah po metodi, ki je stara več kot 1000 let.
Rižev kis – Genmai Su se uporablja za suši ter v vseh mogočih receptih ~ za solatne prelive, marinade, pomake, namaze,…
Daje blago kislo noto, zelo lepo pa tudi poudari okus jedem iz leče in fižola.
Sestava
Sestavine: voda, neoluščen riž * (22%), Aspergillus oryzae.
*=preverjeno EKOloško pridelano.
Prehranske vrednosti za 100ml: energijska vrednost 79KJ/18kcal, maščobe <0,5g, od tega nasičene <0,1g, ogljikovi hidrati <0,5g, od tega sladkorji <0,5g, beljakovine 0,7g, sol 0,02g.
Proizvajalec: Arche, Nemčija
Kontrola: DE-ÖKO-007
Poreklo: kmetijstvo izven EU (Japonska).
Uporaba
Za suši ter ostale jedi: solate, marinade, pomake, namaze,…