Bio SHIRATAKI RIŽ
Shirataki testenine so narejene iz korenin rastline konjak oziroma tako imenovanega solznega drevesa (Amorphophallus konjac). Rastlino konjak zasledimo tudi pod imenom glukomanan, ki se pogosto pojavlja v dietah brez ogljikovih hidratov in v izdelkih za znižanje telesne teže.
Shirataki riž vsebujejo zelo malo kalorij in ogljikovih hidratov, je brez glutena in veganski.
Shirataki Rice Style lahko uporabimo na več načinov, kot alternativo rižu za prilogo, v enolončnicah in juhah ter v solatah.
€4,39
Na voljo po naročilu
Količina | |
---|---|
Znamka |
Opis
Shirataki testenine so narejene iz korenin rastline konjak oziroma tako imenovanega solznega drevesa (Amorphophallus konjac). Rastlino konjak zasledimo tudi pod imenom glukomanan, ki se pogosto pojavlja v dietah brez ogljikovih hidratov in v izdelkih za znižanje telesne teže.
Shirataki riž vsebujejo zelo malo kalorij in ogljikovih hidratov, je brez glutena in veganski.
Shirataki Rice Style lahko uporabimo na več načinov, kot alternativo rižu za prilogo, v enolončnicah in juhah ter v solatah.
Shirataki testenine se prilegajo vsem, skuhane pa so zgolj v eni minuti.
Arche Shirataki so narejeni na Japonskem.
Sestava
Sestavine: voda, konjakova moka (1,9%) *, kalcijev hidroksid
* iz kontrolirane biološke pridelave
Prehranske vrednosti za 100g: Energija 56 kJ/14 kcal, maščoba <0,5g od tega nasičene 0,3g, ogljikovi hidrati <0,5g, od tega <0,5g sladkorja, beljakovine <0,5g, sol 0,01g.
Proizvajalec: Arche Natur-Produkte, Nemčija.
Kontrola: JP-BIO-005
Poreklo: kmetijstvo izven EU (Japonska).
Uporaba
Arche Bio Shirataki odcedimo in speremo pod toplo vodo, dokler ne izgubijo vonja. Vodo zavremo in jih v vreli vodi kuhamo 1 minuto. Nato jih odcedimo in obdelamo po želji.
Po odprtju shranite na hladnem in porabite v 2 dneh. Ni primeren za zamrzovanje.