Bio SHIRATAKI ŠIROKI REZANCI Tagliatelle


Shirataki testenine so narejene iz korenin rastline konjak oziroma tako imenovanega solznega drevesa (Amorphophallus konjac). Rastlino konjak zasledimo tudi pod imenom glukomanan, ki se pogosto pojavlja v dietah brez ogljikovih hidratov in v izdelkih za znižanje telesne teže.

Testenine vsebujejo zelo malo kalorij in ogljikovih hidratov, so brez glutena in veganske.

Beli, konjakovi rezanci so v Aziji izredno cenjeni. Tradicionalno jih pripravimo ocvrte, začinjene z mirinom in shoyu omako, lahko pa jih uporabimo namesto klasičnih testenin v katerikoli omaki.

4,39

Količina

Znamka

Šifra: 11237 Kategorije: , , Oznake: , ,

Opis

Shirataki testenine so narejene iz korenin rastline konjak oziroma tako imenovanega solznega drevesa (Amorphophallus konjac). Rastlino konjak zasledimo tudi pod imenom glukomanan, ki se pogosto pojavlja v dietah brez ogljikovih hidratov in v izdelkih za znižanje telesne teže.

Testenine vsebujejo zelo malo kalorij in ogljikovih hidratov, so brez glutena in veganske.

Beli, konjakovi rezanci so v Aziji izredno cenjeni. Tradicionalno jih pripravimo ocvrte, začinjene z mirinom in shoyu omako, lahko pa jih uporabimo namesto klasičnih testenin v katerikoli omaki.

Shirataki testenine se prilegajo vsem, skuhane pa so zgolj v eni minuti.

Arche Shirataki so narejeni na Japonskem.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: voda, konjakova moka (2,8%) *, kalcijev hidroksid
* iz kontrolirane biološke pridelave

Prehranske vrednosti za 100g: Energija 56 kJ/14 kcal, maščoba 0,1g od tega nasičene 0,1g, ogljikovi hidrati 1,4g, od tega 0,2g sladkorja, beljakovine 0,1g, sol 0,001g.

Proizvajalec: Arche Natur-Produkte, Nemčija.

Kontrola:  JP-BIO-005

Poreklo: kmetijstvo izven EU (Japonska).

Uporaba

Arche Bio Shirataki odcedimo in speremo pod toplo vodo, dokler ne izgubijo vonja. Vodo zavremo in jih v vreli vodi kuhamo 1 minuto. Nato jih odcedimo in obdelamo po želji.

Po odprtju shranite na hladnem in porabite v 2 dneh. Ni primeren za zamrzovanje.

Test delovanja