Bio SHIRATAKI ŠPAGETI Spaghetti
Shirataki testenine so narejene iz korenin rastline konjak oziroma tako imenovanega solznega drevesa (Amorphophallus konjac). Rastlino konjak zasledimo tudi pod imenom glukomanan, ki se pogosto pojavlja v dietah brez ogljikovih hidratov in v izdelkih za znižanje telesne teže.
Testenine vsebujejo zelo malo kalorij in ogljikovih hidratov, so brez glutena in veganske.
Beli, konjakovi rezanci so v Aziji izredno cenjeni. Tradicionalno jih pripravimo ocvrte, začinjene z mirinom in shoyu omako, lahko pa jih uporabimo namesto klasičnih testenin v katerikoli omaki.
€4,39
Na voljo po naročilu
Količina | |
---|---|
Znamka |
Opis
Shirataki testenine so narejene iz korenin rastline konjak oziroma tako imenovanega solznega drevesa (Amorphophallus konjac). Rastlino konjak zasledimo tudi pod imenom glukomanan, ki se pogosto pojavlja v dietah brez ogljikovih hidratov in v izdelkih za znižanje telesne teže.
Testenine vsebujejo zelo malo kalorij in ogljikovih hidratov, so brez glutena in veganske.
Beli, konjakovi rezanci so v Aziji izredno cenjeni. Tradicionalno jih pripravimo ocvrte, začinjene z mirinom in shoyu omako, lahko pa jih uporabimo namesto klasičnih testenin v katerikoli omaki.
Shirataki testenine se prilegajo vsem, skuhane pa so zgolj v eni minuti.
Arche Shirataki so narejeni na Japonskem.
Sestava
Sestavine: voda, konjakova moka (2,8%)*(Amorphophallus konjac)
* iz kontrolirane biološke pridelave
Prehranske vrednosti za 100g: Energija 56 kJ/14 kcal, maščoba <0,5g od tega nasičene <0,1g, ogljikovi hidrati 1,4g, od tega <0,5g sladkorja, beljakovine <0,5g, sol <0,01g.
Proizvajalec: Arche Natur-Produkte, Nemčija.
Kontrola: JP-BIO-005
Poreklo: kmetijstvo izven EU (Japonska).
Uporaba
Arche Bio Shirataki odcedimo in speremo pod toplo vodo, dokler ne izgubijo vonja. Vodo zavremo in jih v vreli vodi kuhamo 1 minuto. Nato jih odcedimo in obdelamo po želji.
Po odprtju shranite na hladnem in porabite v 2 dneh. Ni primeren za zamrzovanje.