Bio sojina omaka TAMARI Cedarwood
Premium originalna ekološka japonska sojina omaka, tradicionalno starana v cedrovini
Tamari je popolna začinjena sojina omaka, narejena iz soje.
Cedarwood Tamari zori več mesecev v japonskih cedrovih sodih do pikantne sojine omake, polne značaja.
Močan okus naredi Tamari vsestransko polnovredno osnovo za juhe, omake, zelenjavne jedi,…
Idealen je tudi za marinade, saj tamari ohranijo svoj okus tudi dlje časa.
Cedarwood Tamari je zaradi dolge fermentacije brez glutena.
€7,68
Količina | |
---|---|
Znamka |
Opis
Premium originalna ekološka japonska sojina omaka, tradicionalno starana v cedrovini
Tamari je popolna začinjena sojina omaka, narejena iz soje.
Cedarwood Tamari zori več mesecev v japonskih cedrovih sodih do pikantne sojine omake, polne značaja.
Močan okus naredi Tamari vsestransko polnovredno osnovo za juhe, omake, zelenjavne jedi,…
Idealen je tudi za marinade, saj tamari ohranijo svoj okus tudi dlje časa.
Cedarwood Tamari je zaradi dolge fermentacije brez glutena.
Sestava
Sestavine: soja*(42%), voda, morska sol, Mikawa Mirin*(alkoholna riževa omaka za začimbe: riž*, voda, Aspergillus oryzae), pražena ječmenova moka*, A. oryzae.
*=preverjeno EKOloško pridelano.
Vsebuje sojo in ječmen.
Gluten iz naravno dozorjenega ječmena za ječmenovo moko se s fermentacijo razgradi.
Prehranske vrednosti za 100ml: energijska vrednost 300KJ/71kcal, maščobe <0,1g, od tega nasičene <0,1g, ogljikovi hidrati 4,8g, od tega sladkorji <0,2g, beljakovine 11,8g, sol 10,2g.
Proizvajalec: Arche, Nemčija
Kontrola: DE-ÖKO-007
Poreklo: kmetijstvo izven EU (Japonska).
Uporaba
Uporabimo jo kot osnovo za juhe, omake, zelenjavne jedi,…
Ter tudi za marinade ali pa z njo začinimo že pripravljene jedi.