Bio sojina omaka TAMARI
Originalna ekološka japonska sojina omaka
Tamari je popolna začinjena sojina omaka, narejena samo iz soje.
Močan okus naredi Tamari vsestransko polnovredno osnovo za juhe, omake, zelenjavne jedi,…
Idealen je tudi za marinade, saj tamari ohranijo svoj okus tudi dlje časa.
Ne vsebuje glutena.
€6,68
Količina | |
---|---|
Znamka |
Opis
Originalna ekološka japonska sojina omaka
Tamari je popolna začinjena sojina omaka, narejena samo iz soje.
Močan okus naredi Tamari vsestransko polnovredno osnovo za juhe, omake, zelenjavne jedi,…
Idealen je tudi za marinade, saj tamari ohranijo svoj okus tudi dlje časa.
Ne vsebuje glutena.
Sestava
Sestavine: soja*(41%), voda, morska sol, Mikawa Mirin*(alkoholna riževa omaka za začimbe: riž*, voda, Aspergillus oryzae), A. oryzae.
*=preverjeno EKOloško pridelano.
Naravno fermentirano.
Prehranske vrednosti za 100ml: energijska vrednost 311KJ/73kcal, maščobe 0,1g, od tega nasičene <0,1g, ogljikovi hidrati 4,9g, od tega sladkorji <1,0g, beljakovine 12,5g, sol 18,4g.
Proizvajalec: Arche, Nemčija
Kontrola: DE-ÖKO-007
Poreklo: kmetijstvo izven EU (Japonska).
Uporaba
Uporabimo jo kot osnovo za juhe, omake, zelenjavne jedi,…
Ter tudi za marinade ali pa z njo začinimo že pripravljene jedi.