Bio jedilni KORUZNI ŠKROB


Ekološki koruzni škrob

veganski – brez glutena

Ekološki koruzni škrob se uporablja za zgoščevanje omak, juh, enolončnic,…

Nepogrešljiv pa je pri peki zdravih sladic in za izdelavo marmelad, pudingov, krem, tort, kolačev, biskvitov, vafljev, omlet, cmokov,…

2,29

Količina

Znamka

Šifra: 3269 Kategoriji: , Oznaki: ,

Opis

Ekološki koruzni škrob

veganski – brez glutena

Ekološki koruzni škrob se uporablja za zgoščevanje omak, juh, enolončnic,…

Nepogrešljiv pa je pri peki zdravih sladic in za izdelavo marmelad, pudingov, krem, tort, kolačev, biskvitov, vafljev, omlet, cmokov,…

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: koruzni škrob*

*=iz kontrolirane ekološke pridelave

Prehranske vrednosti za 100g: energijska vrednost 1479KJ/348kcal, maščobe 0,1g, od tega nasičene 0g, ogljikovi hidrati 86g, od tega sladkorji 0g, vlaknine 1,0g, beljakovine 0,4g, sol 0,01g.

Proizvajalec: Bauck, Nemčija.

Kontrola in poreklo: DE-ÖKO-007, kmetijstvo EU.

Uporaba

Ekološki koruzni škrob se uporablja za zgoščevanje omak, juh, enolončnic,…

Nepogrešljiv pa je pri peki zdravih sladic in za izdelavo marmelad, pudingov, krem, tort, kolačev, biskvitov, vafljev, omlet, cmokov,…

Uporaba: koruzni škrob zmešamo s hladno vodo in primešamo v vročo tekočino. Za zdrob cca. 90g, za kreme cca. 60g, za juhe in omake cca. 40g

Hraniti na suhem in hladnem.

Test delovanja