Bio jedilni KORUZNI ŠKROB
Ekološki koruzni škrob
veganski – brez glutena
Ekološki koruzni škrob se uporablja za zgoščevanje omak, juh, enolončnic,…
Nepogrešljiv pa je pri peki zdravih sladic in za izdelavo marmelad, pudingov, krem, tort, kolačev, biskvitov, vafljev, omlet, cmokov,…
€2,29
Količina | |
---|---|
Znamka |
Opis
Ekološki koruzni škrob
veganski – brez glutena
Ekološki koruzni škrob se uporablja za zgoščevanje omak, juh, enolončnic,…
Nepogrešljiv pa je pri peki zdravih sladic in za izdelavo marmelad, pudingov, krem, tort, kolačev, biskvitov, vafljev, omlet, cmokov,…
Sestava
Sestavine: koruzni škrob*
*=iz kontrolirane ekološke pridelave
Prehranske vrednosti za 100g: energijska vrednost 1479KJ/348kcal, maščobe 0,1g, od tega nasičene 0g, ogljikovi hidrati 86g, od tega sladkorji 0g, vlaknine 1,0g, beljakovine 0,4g, sol 0,01g.
Proizvajalec: Bauck, Nemčija.
Kontrola in poreklo: DE-ÖKO-007, kmetijstvo EU.
Uporaba
Ekološki koruzni škrob se uporablja za zgoščevanje omak, juh, enolončnic,…
Nepogrešljiv pa je pri peki zdravih sladic in za izdelavo marmelad, pudingov, krem, tort, kolačev, biskvitov, vafljev, omlet, cmokov,…
Uporaba: koruzni škrob zmešamo s hladno vodo in primešamo v vročo tekočino. Za zdrob cca. 90g, za kreme cca. 60g, za juhe in omake cca. 40g
Hraniti na suhem in hladnem.