Bio mešanica začimb HARISSA


Ekološka začimbna mešanica Harissa

Pekoča in pikantna mešanica za arabske jedi s kuskusom, jagnjetino ali govedino.

SONNENTOR že od leta 1988 razveseljuje ljubitelje z zelišči in začimbami iz 100-odstotno ekološke pridelave. Vse skupaj se je začelo z idejo Johannes Gutmann-a iz avstrijskega podeželja Waldviertel in njegovo spretnostjo povezovanja manjših kmetij. Tako je nastala t.i. skupnost Sonnentor, ki še danes sledi osnovni viziji in deluje spoštljivo do okolja, zaposlenih,

3,99

Količina

Znamka

Šifra: 13100 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Ekološka začimbna mešanica Harissa

Pekoča in pikantna mešanica za arabske jedi s kuskusom, jagnjetino ali govedino.

SONNENTOR že od leta 1988 razveseljuje ljubitelje z zelišči in začimbami iz 100-odstotno ekološke pridelave. Vse skupaj se je začelo z idejo Johannes Gutmann-a iz avstrijskega podeželja Waldviertel in njegovo spretnostjo povezovanja manjših kmetij. Tako je nastala t.i. skupnost Sonnentor, ki še danes sledi osnovni viziji in deluje spoštljivo do okolja, zaposlenih, kmetij, strank in ljudi. In vse to je čutiti v vsakem ščepcu izjemno aromatičnih začimb in vsakem požirku noro okusnih čajev.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: sladka paprika*, česen*, koriander*, pekoča paprika*, črna kumina*, koriander-zelišče*, čili*(5%), kumin*, morska sol.

*=preverjeno EKOloško pridelano.

Lahko vsebuje sledi GLUTENA.

Prehranske vrednosti za 100g: energijska vrednost 1352KJ/326kcal, maščobe 13g, od tega nasičene 1,5g, ogljikovi hidrati 22g, od tega sladkorji 10g, beljakovine 14g, sol 4,8g.

Proizvajalec: Sonnentor, Avstrija

Kontrola: AT-BIO-301

Poreklo: kmetijstvo EU/-izven EU.

Uporaba

Odlična za vse mogoče arabske jedi 🙂

Uporabno najmanj do: datuma na nalepki. Hraniti na hladnem in temnem.

Test delovanja