Bio mešanica začimb UMAMI


Ekološka začimbna mešanica Umami

Vsestranska mešanica začimb, ki naravno poudari okus najrazličnejših jedi.

SONNENTOR že od leta 1988 razveseljuje ljubitelje z zelišči in začimbami iz 100-odstotno ekološke pridelave. Vse skupaj se je začelo z idejo Johannes Gutmann-a iz avstrijskega podeželja Waldviertel in njegovo spretnostjo povezovanja manjših kmetij. Tako je nastala t.i. skupnost Sonnentor, ki še danes sledi osnovni viziji in deluje spoštljivo do okolja, zaposlenih, kmetij, strank in ljudi.

4,99

Količina

Znamka

Šifra: 12916 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Ekološka začimbna mešanica Umami

Vsestranska mešanica začimb, ki naravno poudari okus najrazličnejših jedi.

SONNENTOR že od leta 1988 razveseljuje ljubitelje z zelišči in začimbami iz 100-odstotno ekološke pridelave. Vse skupaj se je začelo z idejo Johannes Gutmann-a iz avstrijskega podeželja Waldviertel in njegovo spretnostjo povezovanja manjših kmetij. Tako je nastala t.i. skupnost Sonnentor, ki še danes sledi osnovni viziji in deluje spoštljivo do okolja, zaposlenih, kmetij, strank in ljudi. In vse to je čutiti v vsakem ščepcu izjemno aromatičnih začimb in vsakem požirku noro okusnih čajev.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: korenje*, pastinak*, paradižnik*, jurčki*, čebula*, šetraj*, enosemenski triplat*, rumena GORČIČNA semena*, grško seno*, lovor list*, dimljena morska sol, nori alge*.

*=preverjeno EKOloško pridelano

Prehranske vrednosti za 100g: energijska vrednost 1164KJ/279kcal, maščobe 4,8g, od tega nasičene 0,7g, ogljikovi hidrati 27g, od tega sladkorji 15g, beljakovine 15g, sol 5,2g.

Proizvajalec: Sonnentor, Avstrija

Kontrola: AT-BIO-301

Poreklo: kmetijstvo EU/-izven EU.

Uporaba

Odlična za vse mogoče omake, juhe, enolončnice, pečeno zelenjavo in meso,… predvsem pa za kakšne specialitete, ko želimo ress poudariti izjemnost jedi 🙂

Uporabno najmanj do: datuma na nalepki. Hraniti na hladnem in temnem.

Test delovanja