FREKVENCA


Življenje v nas in okrog nas valovi. V svet oddajamo osebne vibracije, ki natančno sporočajo, kdo smo, hkrati pa sooblikujejo našo resničnost.

Frekvenca nam pripoveduje, kako začutiti svojo osebno vibracijo oziroma domačo frekvenco, kako jo izboljšati in uravnotežiti na veliko višji ravni od trenutne. Razumevanje načel frekvence pomaga osmišljati nove energijske informacije, da bi staro, utirjeno življenje spet postalo nekaj izjemnega.

Knjiga nas vodi skozi devet korakov procesa preobrazbe in nam za vsakega ponuja vpoglede in konkretna orodja,

27,90

Avtor

Opis

Življenje v nas in okrog nas valovi. V svet oddajamo osebne vibracije, ki natančno sporočajo, kdo smo, hkrati pa sooblikujejo našo resničnost.

Frekvenca nam pripoveduje, kako začutiti svojo osebno vibracijo oziroma domačo frekvenco, kako jo izboljšati in uravnotežiti na veliko višji ravni od trenutne. Razumevanje načel frekvence pomaga osmišljati nove energijske informacije, da bi staro, utirjeno življenje spet postalo nekaj izjemnega.

Knjiga nas vodi skozi devet korakov procesa preobrazbe in nam za vsakega ponuja vpoglede in konkretna orodja, kako napredujemo skoznje.

1. Duša se združi s telesom

Eden od simptomov prve stopnje je poudarjena enotnost uma in telesa. Zanimati nas začenjajo nove teme, na primer duhovne prakse, razvoj intuicije, iskanje smisla življenja, povezovanje z ‘nadnaravnim’, obsmrtne izkušnje in podobno.

2. Življenjska frekvenca narašča

Naše telo se poskuša prilagoditi višjim frekvencam, kar sprva pretrese našo cono udobja. Postanemo lahko pretirano občutljivi, napeti in pod pritiskom. Pozitivni učinki se pojavijo, če visokofrekvenčni energiji dovolimo pretok in se telo nanjo privaja po naravni poti

3. Podzavestni um se prazni

Ko vibracijska stopnja čustev in telesa narašča, podzavestne ovire ne morejo več ostati potlačene. Odločiti se je treba za junaški pohod v svojo podzavest. Na tej stopnji pomaga, če vemo, da obstajajo preizkušene metode napredovanja, in tudi to, da takšno stanje ne bo trajalo večno in da tisto, kar prihaja na površje, v resnici ni naš jaz.

4. Upor ega

Prav zdaj, ko je bilo videti, da se bomo sprostili od strahov, nastopi naš ego, ki kriči: »Nisem pripravljen umreti!« Pozitivni rezultati te stopnje se kažejo v tem, da pogosto doživimo nenadne in nepričakovane preboje na vseh področjih, vključno s prvimi znaki celjenja svojih najtežjih ran.

5. Razpad ega

Ko ugotovimo, da je ego mrtev, pogosto zapademo v paniko in mislimo, da je konec sveta. Pa ni – kača se je samo prelevila. V resnici se je spremenila zgolj naša identiteta: od omejenega občutenja svojega jaza do zelo razširjenega.

6. Sprostitev v svojem pravem jazu

Končno smo dosegli točko, ko se prenehamo boriti in upirati. Nobeden od starih obrambnih mehanizmov ne deluje več. Naše življenje, zdravje in sreča se dramatično izboljšajo. Zdaj je treba samo še nekaj vaje, da ostajamo v svoji novi domači frekvenci in vzdržujemo novo raven energije in zavedanja.

7. Feniksova preobrazba

Po velikem preobratu na šesti stopnji ni več ničesar, kar bi motilo našo energijo in zavedanje. Razumemo, da smo povezani z vsemi, da se vse vzajemno podpira in da življenje poteka tako, da smo zmožni narediti vse, kar potrebujemo.

8. Revolucionarne spremembe v odnosih

Začutili smo, kako intimno se vzajemno prežemata individualna in kolektivna zavest. Spoznavamo se hkrati kot osebni in kolektivni jaz. Začutili smo, kako z drugimi vzajemno vplivamo na svoja življenja. To nas spodbuja, da postajamo odgovornejši do svojih dejanj in misli, saj je to eden od načinov dobrohotnosti do drugih. Na zlato pravilo nam ni treba niti pomisliti, saj nas dobesedno zaboli, če poskušamo delovati v nasprotju z njim.

9. Razsvetljeno življenje

Spoznali smo, da se naša usoda razvija na temelju vzajemne povezanosti z drugimi dušami in njihovimi usodami. Odkrili smo nove načine načrtovanja in doseganja ciljev. Rojstvo in smrt izgubljata pomen velikih mejnikov v življenju. Telo je veliko lahkotnejše in prepustno. Doživeli smo izkušnjo raja na Zemlji.

Ob povezovanju temeljnih idej kvantne fizike in preverjenih tehnik razvoja intuicije nas Frekvenca vodi h globljemu razumevanju prepletenosti materialnega in nematerialnega sveta – in nas pri tem nagovarja s toplim, domačim, razumljivim in prelepim jezikom.

Na vse nas vplivajo pozitivne in negativne energije, če se tega zavedamo ali ne. Modrost te knjige vam bo pomagala, da v svojo korist in v dobro človeštva na čudežen način dvignete raven svojih vibracij – svojo frekvenco.

– Masaru Emoto, avtor knjige Skrita sporočila vode

To, da se danes vidimo kot energijska bitja, je eno največjih spoznanj našega časa. V Frekvenci nam Penney Peirce pojasnjuje številna nova, doslej še neprepoznana energijska načela, ki pa jih zdaj lahko načrtno uporabimo za ohranjanje zdravja in izboljšanje resničnosti, v kateri živimo. Ob prebiranju knjige sem užival in se neznansko zabaval.

– Richard Bartlett, avtor knjig Matrix Energetics (Energije matrice) in The Physics of Miracles (Fizika čudežev)

Penney Peirce je nadarjena empatična jasnovidka in vizionarka, ena od pionirk gibanja za razvoj intuicije. Priljubljena je kot avtorica, predavateljica, svetovalka in učiteljica, ki se še posebej posveča razvoju intuicije, dinamiki notranje energije, širitvi sposobnosti zaznavanja, osebni preobrazbi in delu s sanjami.

Penney je pri delu odprtega duha, praktična in izkušena; v dolgih letih dela kot korporativna kreativna direktorica se je naučila združevanja zelo različnih kulturnih in duhovnih smeri. Izjemen posluh ima za zapleteno strukturo človeškega razuma in razsežnosti zavesti. Ta znanja in svoje izkušnje uspešno združuje z globokim razumevanjem naravnih zakonov. Znana je po sposobnosti zdravorazumskega, zlahka razumljivega predstavljanja najbolj zapletenih idej.

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja