KUHAJMO Z MATEJO REŠ
Zakaj se kljub obilici kuharskih priročnikov vedno razveselimo še enega, novega? Ker je vse v zvezi s hrano seveda tako nekaj prvinskega, da preprosto ne gre drugače, kot da si zaželimo še kak nov, drugačen pogled na to, kako znano sestavino, npr. krompir, postavimo na mizo v drugačni preobleki in z drugačnim okusom.
Knjiga je razdeljena na poglavja: Predjedi; Juhe in enolončnice; Solate; Glavne mesne jedi; Glavne ribje jedi; Samostojne vegetarijanske jedi; Priloge in zelenjavne jedi;
€29,90
Avtor |
---|
Opis
Zakaj se kljub obilici kuharskih priročnikov vedno razveselimo še enega, novega? Ker je vse v zvezi s hrano seveda tako nekaj prvinskega, da preprosto ne gre drugače, kot da si zaželimo še kak nov, drugačen pogled na to, kako znano sestavino, npr. krompir, postavimo na mizo v drugačni preobleki in z drugačnim okusom.
Knjiga je razdeljena na poglavja: Predjedi; Juhe in enolončnice; Solate; Glavne mesne jedi; Glavne ribje jedi; Samostojne vegetarijanske jedi; Priloge in zelenjavne jedi; Kruh, krekerji in namazi; Sladice; Kolači, kolački in pite; Torte; Sladoledi.
Dodatne informacije
Avtor |
---|