ISKANJA


 

ISKANJA bioterapevta Marjana Ogorevca se začenjajo na začetku leta 2008, ko ga je urednik tednika 7 dni Bojan Tomažič povabil k sodelovanju kot kolumnista.

Prva besedila s povsem filozofskim razmišljanjem se razvijajo v pragmatično reševanje problemov sodobnega človeka ali sledenju k višjim ciljem; vmes komentira socialne deviacije sodobne družbe, usmerja k smeli odločitvi, kadar se znajdemo na razpotju; niza svoje izkušnje zdravilca in izkušenega bioterapevta; brez zadrege,

20,00

Avtor

Opis

 

ISKANJA bioterapevta Marjana Ogorevca se začenjajo na začetku leta 2008, ko ga je urednik tednika 7 dni Bojan Tomažič povabil k sodelovanju kot kolumnista.

Prva besedila s povsem filozofskim razmišljanjem se razvijajo v pragmatično reševanje problemov sodobnega človeka ali sledenju k višjim ciljem; vmes komentira socialne deviacije sodobne družbe, usmerja k smeli odločitvi, kadar se znajdemo na razpotju; niza svoje izkušnje zdravilca in izkušenega bioterapevta; brez zadrege, s samozavestjo nekoga, ki se potepa po skrivnostnih poteh svetov, vzporednih naši zemeljski realnosti, opisuje ezoterično miselnost kot nekaj logičnega in pojasnljivega.

Iskanja se kronološko sklenejo v času odpuščanja Murinih delavk in po odločitvi da svojo športno pot zaključi olimpijski in svetovni prvak, atlet Primož Kozmus, katerega del strokovnega tima je bil tudi avtor.Kolumna je posebna novinarska zvrst; je oster, a samosvoj pogled na neko dogajanje; odločnost kolumen Marjana Ogorevca bo pokazal šele čas; potegnjene iz časopisnega arhiva bodo izkazale svojo brezčasnost. Kadar imajo za sonovo vprašanje bralca, slednji dobi vlogo občečloveškega lika. So drug pogled na aktualno družbeno politično in socialno dogajanje, izviren pogled na aktualno družbeno-politično in socialno dogajanje, izviren pogled na intimo življenja.

Avtorjev svetovni nazor, ki je pogojen z visoko stopnjo notranje etike in univerzalne ljubezni, tudi v njegovi že osmi knjigi ponovno osuplja. Zato so ta besedila pravi medijski stolpci. Zbrani v knjigi, učinkujejo logično in se medsebojno dopolnjujejo. Naslov rubrike Iskanja dopušča razmišljanje, da tudi avtor nenehno išče; ob prebiranju dejstvo, da se vse spreminja, da ni nič dokončanega in gotovega, obenem pa je vse tukaj in zdaj – na dosegu nam, Iskalcem, postane osvobajajoče.

 

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja