MENIH, KI JE PRODAL SVOJEGA FERRARIJA


Uspešni odvetnik Julian Mantle ima na prvi pogled vse, kar bi si lahko želel.

Ko pa doživi srčni napad, se zamisli nad svojim življenjem, v katerem ni prostora za moralo in duhovnost, zato proda vse, kar ima, in se opravi v Himalajo. Tam spozna meniha, ki ga nauči na življenje gledati z drugačnimi očmi. Ko se Julian vrne v ZDA, svojemu prijatelju Johnu predstavi vzhodne vrednote, ki jih je spoznal med bivanjem v Indiji.

10,90

Avtor

Šifra: 1881 Kategoriji: ,

Opis

Uspešni odvetnik Julian Mantle ima na prvi pogled vse, kar bi si lahko želel.

Ko pa doživi srčni napad, se zamisli nad svojim življenjem, v katerem ni prostora za moralo in duhovnost, zato proda vse, kar ima, in se opravi v Himalajo. Tam spozna meniha, ki ga nauči na življenje gledati z drugačnimi očmi. Ko se Julian vrne v ZDA, svojemu prijatelju Johnu predstavi vzhodne vrednote, ki jih je spoznal med bivanjem v Indiji. Menih, ki je prodal svojega ferrarija je hkrati lahkoten, berljiv roman in odličen priročnik za osebno rast.

Se čutite ujete v naporni ritem vsakdanjega življenja? Vam zmanjkuje energije, časa in volje? Čas je, da korenito spremenite svoje življenje. Če ste že poskusili s klasičnimi priročniki za osebnostno rast, ki vsebujejo goro teorije, a prav nobenih praktičnih nasvetov, potem vsekakor sezite po delu Robina S. Sharme Menih, ki je prodal svojega ferrarija, saj gre za zanimivo kombinacijo napol pravljične zgodbe in napotkov, kako izboljšati svoje življenje.

Priročnik Menih, ki je prodal svojega ferrarija ponuja veliko praktičnih in preprostih nasvetov, kako izboljšati svoje življenje: med drugim kako postati bolj pogumen, uspešen in discipliniran, kako na življenje gledati bolj pozitivno, kako poskrbeti za boljše medsebojne odnose in kako izkoristiti vsak trenutek življenja.

ROBIN S. SHARMA je eden najbolj uspešnih avtorjev na področju osebnostne rasti in oplemenitenja življenja. Napisal je deset zelo odmevnih priročnikov, njegovo delo Menih, ki je prodal svojega ferrarija pa je bilo prevedeno v več jezikov ter sodi med najbolje prodajane priročnike za osebnostno rast.

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja