Razvijanje ljubezenskih spretnosti za sramežljive in nezadovoljene


54 senzualnih dni za ozaveščanje vrednosti lastnega telesa, povečanje samozavesti in seksualne privlačnosti ter uživanja v ljubezni do sebe in drugih

Prvi tako nežen, igriv in senzualen program razvoja ljubezenskih spretnosti. V priročniku je razdeljen na šest korakov, vsak od njih pa je sestavljen iz petih vaj. Zate ali zanjo ali zanj? Za oba in za vse!

Ta knjiga ti bo odprla nova obzorja ljubezni.

Aktivnost pa je – ples!

16,90

Avtor

Opis

54 senzualnih dni za ozaveščanje vrednosti lastnega telesa, povečanje samozavesti in seksualne privlačnosti ter uživanja v ljubezni do sebe in drugih

Prvi tako nežen, igriv in senzualen program razvoja ljubezenskih spretnosti. V priročniku je razdeljen na šest korakov, vsak od njih pa je sestavljen iz petih vaj. Zate ali zanjo ali zanj? Za oba in za vse!

Ta knjiga ti bo odprla nova obzorja ljubezni.

Aktivnost pa je – ples! Ne kakršen koli, da se razumeva, poseben ples, ki te bo od samega začeka usmerjal k nadaljnjemu ozaveščanju svojega telesa, na koncu pa te uvedel v področje plesne erotike ali celo plesne tantre. Ta ples se imenuje NuDanza. Vseakor ga doživi. Obenem lahko pri njem najdeš ljudi enake usmeritve, s katerimi si lahko izmenjuješ, kar koli si zaželiš.

Čeprav so ljubezenske spretnosti pomembne, je življenje sestavljeno iz marsičesa. Samo toliko, da veš, imam brate in sestre, ki bi lahko zapolnili praznino v tvojem življenju, ko jaz odidem. Če ti je bilo zabavno z mano, ti zagotavljam, da ti bo prav tako zabavno tudi z njimi.

Dovoli, da ti predstavim svojo odštekano družinico skrivnih beležk!

– Moja skrivna beležka; Športno in inspirativno za lene in zakrnele

– Moja skrivna beležka; Za kontrol-frike, ki bi radi odnehali

Iz beležke Razvijanje ljubezenskih spretnosti za sramežljive in nezadovoljene:

Hej! Ne zameri mi, ker ti bom rekel kar naravnost: ti si popolno, prekrasno, duhovno in telesno bitje, ki ima pravico uživati v vsakem trenutku svojega življenja. Vse na tebi in v tebi je ustvarjeno za povečevanje sreče, za raziskovanje ljubezni in izmenjevanje užitkov z ljubljenimi ljudmi. To velja za tvojo dušo in za tvoje srce, prav tako pa velja tudi za tvoje telo.

Je to, kar ti pripovedujem, težko uskladiti s tvojo situacijo v ljubezni? Ne skrbi, tudi to se da urediti. Če se odločiš za druženje z menoj, te čaka vznemirljiva (zeloooo vznemirljiva!) pot do odkrivanja svoje telesnosti, čutnosti in seksualnosti.

Moji bralci so se v zadnjem času navadili na knjige, ki sežejo globoko v naravo stvarnosti in nekako celo preraščajo duhovnost, tako da navidezno vstopajo v abstraktna področja poslednjih vprašanj in poslednjih odgovorov.

Zaradi tega se ne opravičujem, saj drugače ne more biti. Pišem o poti, ki sem jo prehodil in ki jo živim. Kar koli manj od tega ne bi bilo zadovoljujoče.

A pogosto me vprašajo, kaj je s tistimi, ki so na začetku? Kaj bi priporočil njim? Kako naj ti pristopijo k spremembi svojega življenja in svoje stvarnosti?

To je dobro in pomembno vprašanje, o katerem sem več razmišljal v času omejenega gibanja in zaustavljanja vsega, kar smo imeli za normalno in samoumevno. Postalo je očitno, da nekateri ljudje težko ali nikakor ne prenašajo sprememb. Videti je, kot da je kolektivno ravnovesje civiliziranega življenja osnovano na nekih navidezno popolnoma nepomembnih stvareh, kot je pitje kave v baru ali odhod na rojstnodnevno zabavo k prijatelju.

In tako sem, spodbujen z željo, da pomagam pri teh prvih korakih, zasnoval nov projekt, ki je popolnoma drugačen od mojih zadnjih knjig: projekt z naslovom MOJA SKRIVNA BELEŽKA!

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini.

Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja.

Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja