Športno in inspirativno za lene in zakrnele


54 zabavnih dni za odpravljanje lenobe, za pozitivno rekreativno motivacijo, vrnitev svežine ter dobro telesno pripravljenost

Duhovit in lahkoten ter vrhunsko profesionalen in sodoben program razvoja športnega duha in vaj za zdravo rast kondicije. Priročnik, kot ga še ni bilo, je razdeljen na šest korakov, vsak od njih pa je sestavljen iz petih vaj. Konec izgovorov, tole je res “na izi”! Posebnost: namesto ‘mučenja’ lahkotno prehajanje v cone najbolj optimalne vadbe.

16,90

Avtor

Opis

54 zabavnih dni za odpravljanje lenobe, za pozitivno rekreativno motivacijo, vrnitev svežine ter dobro telesno pripravljenost

Duhovit in lahkoten ter vrhunsko profesionalen in sodoben program razvoja športnega duha in vaj za zdravo rast kondicije. Priročnik, kot ga še ni bilo, je razdeljen na šest korakov, vsak od njih pa je sestavljen iz petih vaj. Konec izgovorov, tole je res “na izi”! Posebnost: namesto ‘mučenja’ lahkotno prehajanje v cone najbolj optimalne vadbe.

Na kratko: Srčni utrip, dihanje mojstrov, odličen načrt vadbe, merljivi rezultati!

Kot piše avtor oziroma kar njegovo poosebljenje, Moja skrivna beležka:

Hej! Kako ti gre? Veliko delaš, obveznosti čez glavo, časa pa vedno manj? Saj razumem, tako gre to, takšno je življenje. Samo – kako se pa počutiš v svojem telesu? Dobro? Fit?

Kako sem vesela, če je tvoj odgovor pozitiven! Če pa se še ne počutiš tako, pač potrebuješ spodbudo, da vrneš telesu tisti lepi, zdravi občutek pripravljenosti. Da mu omogočiš, da lahkotno hodi, teče ali plava, ter pri tem uživa … Potem sem prišla v prave roke. V meni so skrivnosti zdrave, prijetne in zabavne vadbe, in komaj čakam, da ti jih predam!

Veselo iz cone udobja v posebno ‘cono’ lahkotne vadbe!

Veš, tvoje telo je narejeno za gibanje, ne pa za sedenje. Sčasoma se nam je življenje zložilo tako, da po večini sedimo, zelo malo pa se gibljemo. Če bi bili več v naravi in bi dihali z naravnimi ritmi, bi bilo vprašanje vadbe v glavnem nepomembno. Zdaj pa, v času, v katerem smo se srečali, pa je še kako potrebno.

Seveda ti je mar za zdravje. Moja vizija pa gre še dlje od tega. Zdravje zajema tudi razvoj zavesti, uporabo svojih potencialov ter doživljanje izkušenj, ki so povprečnemu človeku danes neznana. Telo je osnova teh doživetij. Bolj se širi zavest, pomembnejša je usklajenost s telesom.

Seveda pa vadba ni vse, kar te zanima v življenju. Samo toliko, da veš, imam brate in sestre, ki bi lahko zapolnili praznino v tvojem življenju, ko jaz odidem. Če ti je bilo zabavno z mano, ti zagotavljam, da ti bo prav tako zabavno tudi z njimi.

Dovoli, da ti predstavim svojo odštekano družinico skrivnih beležk!

– Moja skrivna beležka; Razvijanje ljubezenskih spretnosti za sramežljive in nezadovoljene

– Moja skrivna beležka; Za kontrol-frike, ki bi radi odnehali

Avtor o novi zbirki:

Moji bralci so se v zadnjem času navadili na knjige, ki sežejo globoko v naravo stvarnosti in nekako celo preraščajo duhovnost, tako da navidezno vstopajo v abstraktna področja poslednjih vprašanj in poslednjih odgovorov. Zaradi tega se ne opravičujem, saj drugače ne more biti. Pišem o poti, ki sem jo prehodil in ki jo živim. Kar koli manj od tega ne bi bilo zadovoljujoče. A pogosto me vprašajo, kaj je s tistimi, ki so na začetku? Kaj bi priporočil njim? Kako naj ti pristopijo k spremembi svojega življenja in svoje stvarnosti?

To je dobro in pomembno vprašanje, o katerem sem več razmišljal v času omejenega gibanja in zaustavljanja vsega, kar smo imeli za normalno in samoumevno. Postalo je očitno, da nekateri ljudje težko ali nikakor ne prenašajo sprememb. Videti je, kot da je kolektivno ravnovesje civiliziranega življenja osnovano na nekih navidezno popolnoma nepomembnih stvareh, kot je pitje kave v baru ali odhod na rojstnodnevno zabavo k prijatelju.

In tako sem, spodbujen z željo, da pomagam pri teh prvih korakih, zasnoval nov projekt, ki je popolnoma drugačen od mojih zadnjih knjig: projekt z naslovom MOJA SKRIVNA BELEŽKA!

Adrian Predrag Kezele je do danes izdal okoli petdeset knjig in še naprej ustvarja nove. V svojih delih bralcem predaja znanje na izjemno praktičen način. Neodvisno od hrvaških izdaj so tuje založniške hiše njegove knjige izdajale v srbščini, slovenščini, madžarščini, ukrajinščini in angleščini. Njegove knjige so rezultat življenja, posvečenega raziskovanju in predajanju znanja v duhovnosti.

Je ustanovitelj Duhovne akademije, v okviru katere skupaj s sodelavci poučuje Integralno meditacijo, vodi triletni študij indijske astrologije – Džjotiš (Jyotish) ter vodi številne druge seminarje in delavnice s posebnim poudarkom na ustvarjanju osvobajajočih izkušenj (opisane predvsem v knjigah Preboj, Življenje – Smrt – Življenje, Skrivna sporočila, NeoDance, Vastu in druge.)

Adrian je ustanovitelj globalne mreže intuitivne komunikacije Synchrozone in Združenja Umetnost darovanja, ki se ukvarja s promocijo kulture darovanja. Je tudi eden od ustanoviteljev in častni predsednik Združenja Delfinov sen ter pobudnik zanimivega projekta Nebeški labirinti. Svoja razmišljanja in doživetja pogosto objavlja na svoji spletni strani www.adriankezele.com, stik z njim pa lahko navežemo tudi prek družabnih omrežij.

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja