BREZ OMEJITEV


Havajski sistem za bogastvo, zdravje, mir in še marsikaj drugega

Avtor: Joe Vitale

Svetovno znani ameriški govorec, pisatelj, coach, filmski igralec, poslovnež in še bi lahko naštevali, katerega je med zvezde izstrelil film Skrivnost (The Secret) in ga mnogi povezujejo z delovanjem zakona privlačnosti v praksi, Joe Vitale, se v svojem delu Brez omejitev (Zero Limits), pri katerem je zavihtel pero skupaj s svetovno znanim psihologom in zagovornikom havajske metode ooponopono,

29,90

Avtor

Opis

Havajski sistem za bogastvo, zdravje, mir in še marsikaj drugega

Avtor: Joe Vitale

Svetovno znani ameriški govorec, pisatelj, coach, filmski igralec, poslovnež in še bi lahko naštevali, katerega je med zvezde izstrelil film Skrivnost (The Secret) in ga mnogi povezujejo z delovanjem zakona privlačnosti v praksi, Joe Vitale, se v svojem delu Brez omejitev (Zero Limits), pri katerem je zavihtel pero skupaj s svetovno znanim psihologom in zagovornikom havajske metode ooponopono, dr. Ihalekalo Hew Lenom, ki je zaslovel kot terapevt, ki s pomočjo hooponopono pozdravil celotni oddelek duševno bolnih zapornikov, ne da bi se s katerimkoli kdaj osebno srečal, zagrize v svojo najljubšo temo, zakon privlačnosti, z zornega kota medtem nadvse priljubljene havajske tehnike za bogastvo, zdravje, mir in še marsikaj drugega.

Nenazadnje: gotovo ste se že kdaj vprašali, zakaj različne tehnike manifestiranja v življenju morda ne delujejo vedno in ves čas.

Morda zato, ker gre samo za tehnike, s katerimi zaposlimo svoj um, namesto da bi stopili v tisti prostor v sebi, v katerem so vsi odgovori, božansko v nas samih, da bi se iz žrtve prelevili v ustvarjalca svojega življenja, v služabnika božanskega.

Če želimo nekaj doseči, moramo biti na to tudi pripravljeni, v svojih globinah morajo biti naše želje usklajene z našimi globinami.

In na tem mestu nastopi ho’oponopono, ki nam pomaga prečistiti nezavedno in odstraniti blokado. Vrniti se je treba v ničelno stanje, ki besede omejitev ni vpisalo v svoj slovarček.

 

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja