ČAR SAMOZAVESTI


Ena izmed nevarnosti, s katerimi se srečujemo na poti osebnostnega razvoja, je strah. Bojimo se sprememb, vendar se hkrati bojimo tudi tega, da bi obtičali na mestu. Bojimo se porazov, vendar se pogosto bojimo tudi uspehov. Bojimo se smrti, vendar se bojimo tudi resnično živeti. Čas je, da življenje vzamemo v svoje roke in knjiga Čar samozavesti je prava popotnica na tej poti.

Avtorica Dr. Susan Jeffers, ki danes velja za “umetnico obvladovanja strahu”,

21,86

Avtor

Šifra: 5241 Kategorija:

Opis

Ena izmed nevarnosti, s katerimi se srečujemo na poti osebnostnega razvoja, je strah. Bojimo se sprememb, vendar se hkrati bojimo tudi tega, da bi obtičali na mestu. Bojimo se porazov, vendar se pogosto bojimo tudi uspehov. Bojimo se smrti, vendar se bojimo tudi resnično živeti. Čas je, da življenje vzamemo v svoje roke in knjiga Čar samozavesti je prava popotnica na tej poti.

Avtorica Dr. Susan Jeffers, ki danes velja za “umetnico obvladovanja strahu”, je v osnovi iskala lastno pot do osvoboditve in preizkušala različne tehnike za premagovanje strahu. Ko se je korak za korakom pričela soočati s svojimi strahovi, se je njeno doživljanje sveta povsem spremenilo.

Dragoceno zavedanje, da zmoremo čisto vse

Eno izmed osrednjih sporočil knjige Čar samozavesti, ki lahko že samo po sebi popolnoma spremeni naše življenje, je: »Obvladate lahko vse svoje strahove, ne da bi vam bilo treba obvladati karkoli v zunanjem svetu.« Tako razmišljanje v praksi odpira popolnoma nove razsežnosti, saj je torej glavno prizorišče osvobajanja prestavljeno v središče nas samih in je vedno na dosegu roke ne glede na zunanje okoliščine. Knjiga nas tako opremi z dragocenimi tehnikami in orodji, s pomočjo katerih lahko v vsakem trenutku postanemo zmagovalci in vladarji svojega življenja.

Ne glede na to, kako globok strah in negotovost občutite, vam bo knjiga Čar samozavesti pomagala, da se ju boste osvobodili. Razumeli boste skrite vzroke strahu, znali se boste soočiti z njim in ga zapustiti. Namesto bolečine, ohromelosti in potrtosti boste začutili notranjo gotovost in mir. Dotaknili se boste zelo močnega dela sebe in zaslišali glas, ki govori o pristni in ustvarjalni moči, navdihu, radosti, ljubezni ter drugih lepih občutjih.

V knjigi Čar samozavesti boste SPOZNALI:
• praktične korake za osvobajanje od strahov,
• kako prepoznati omejujoča prepričanja, s katerimi sami sebe sabotirate,
• kako se dvigniti iz občutenja sebe kot žrtve v občutenje sebe kot zavestnega ustvarjalca,
• kako izboljšati svoje poglede na življenje,
• kako izbrati pravilni pristop pred vsako pomembno odločitvijo.

S pomočjo knjige se boste NAUČILI:
• sprejemati odločitve brez zaskrbljenosti in nemoči,
• brez strahu sprejeti vsakršne življenjske okoliščine,
• izraziti svoja pristna občutja,
• odstraniti resnične in umišljene ovire,
• “priključiti” se na notranje vire samozaupanja,
• opredeliti in uresničevati svoje cilje.

Knjiga Čar samozavesti velja za svetovno klasiko na področju samopomoči. Je zbirka dinamičnih, inspirativnih in poglobljenih pristopov za transformacijo strahu in pasivnosti v aktivno delovanje in samozaupanje. Ob njej boste storili tisto, česar ste se vedno bali, spremenili negativne miselne in vedenjske vzorce v pozitivne ter se odprli novi ustvarjalnosti. Najpomembnejše od vsega pa je, da boste spoznali, okusili in pričeli uživati v občutku svobode in lepote, ki jo prinaša zaupanje vase. Po vsem zapisanem je smiselno zaključiti z avtoričino motivacijo in vabilom: Izbira je naša!

O AVTORICI
Dr. Susan Jeffers je mednarodno priznana terapevtka, svetovalka za osebni razvoj, psihologinja in avtorica številnih uspešnic. Doktorirala je iz psihologije na Univerzi Columbia in bila med drugim tudi izvršna direktorica newyorške bolnišnice Floating Hospital. Prejela je številne nagrade za pomoč revnim Newyorčanom. Susan Jeffers je tudi priljubljena govornica, voditeljica delavnic in medijska osebnost, specializirana za področje osebne rasti in medosebnih odnosov. Njena spletna stran je: www.susanjeffers.com

Mnenja o knjigi

“Knjigo, kot je Čar samozavesti, neizogibno potrebujemo. Je najbolj uporaben in praktičen vodnik k notranji moči, kar sem jih kdaj prebral. Na mojem seznamu priporočljivih knjig zavzema prvo mesto. ”
 Jordan Paul, Ph.D., soavtor knjige Ali se moram odreči sebi, da bi bil ljubljen?

“V življenju moramo tvegati in knjiga Čar samozavesti je pomagala neštetim ljudem – moškim in ženskam, da so v tem uspeli.”
– Louise L. Hay, avtorica knjige Življenje je tvoje

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja