KAKO? PREPROSTE TEHNIKE, S KATERIMI BOSTE PRESEGLI SVOJ EGO


Kako? Je knjiga, ki vam ponuja manjkajočo sestavino večine duhovnih učenj in programov za osebnostni razvoj – odgovor na vprašanje „kako“. Naučila vas bo, kako odstraniti „hroščke“ iz svoje notranje, človeške „programske opreme“ in kako jo „nadgraditi“, da boste dosegli duhovno prebujenje hitreje in lažje, kot ste si sploh predstavljali. Pokazala vam bom postopke, s katerimi se boste trajno osvobodili vezi svojega ega in svojega bolečinskega telesa.

24,90

Šifra: 5229 Kategoriji: ,

Opis

Kako? Je knjiga, ki vam ponuja manjkajočo sestavino večine duhovnih učenj in programov za osebnostni razvoj – odgovor na vprašanje „kako“. Naučila vas bo, kako odstraniti „hroščke“ iz svoje notranje, človeške „programske opreme“ in kako jo „nadgraditi“, da boste dosegli duhovno prebujenje hitreje in lažje, kot ste si sploh predstavljali. Pokazala vam bom postopke, s katerimi se boste trajno osvobodili vezi svojega ega in svojega bolečinskega telesa. Odkrili boste:

Ovire, ki vam preprečujejo, da bi živeli v stanju čiste zavesti.

Osem tehnik za doseganje stanja čiste zavesti.

Kako odpraviti poistovetenja, ki sestavljajo vaš ego.

Kako odpraviti nerešeno čustveno bolečino, ki se je nakopičila v vašem telesu.

Kako se osvoboditi misli in navad, s katerimi sami sebe mečete „polena pod noge“.

Globoka spoznanja o 12 Temeljnih pogojnih odzivih, ki oblikujejo človeške navade.

Kako lahko razvijete stanje védenja in gotovosti globoko v sebi.

Kako lahko neposredno izkusite čisto zavest, namesto da bi to besedo le razumeli

Tom Stone je pionir na področju razvoja Programskega inženiringa za človeka (Human Software Ingineering ali HSE). Svoje življenje je posvetil odkrivanju in razvijanju najučinkovitejših in najbolj uspešnih tehnik, s katerimi lahko trpljenje spremenimo v radost. Njegovo delo je pomagalo tisočem, da so se osvobodili iluzij, ki sestavljajo naš ego in naše bolečinsko telo. To je najlažji in najhitrejši način, s katerim lahko dosežete stanje čiste zavesti in odstranite ovire, ki vam preprečujejo, da bi ves čas živeli v stanju čiste zavesti. Kaj torej še čakate?

Test delovanja