OZDRAVITE!


Odslovite vse svoje bolezni in v svoje življenje privabite ljubezen, srečo in bogastvo!

V tej svetovni uspešnici nas Louise opozarja na moč pozitivne misli. Veruje, da smo si vse nadloge, ki nas doletijo, v svoje življenje privabili sami z negativnimi prepričanji, kot so: “Nisem dovolj dobra”, “Meni se dobre stvari ne dogajajo”, “Nihče me ne mara”, “Bolezni se kar lepijo name” in še na tisoče podobnih. Louise svetuje, da se končno ustavite, se morda pogledate v ogledalo in si rečete,

29,00

Ni na zalogi

Šifra: 6943 Kategoriji: ,

Opis

Odslovite vse svoje bolezni in v svoje življenje privabite ljubezen, srečo in bogastvo!

V tej svetovni uspešnici nas Louise opozarja na moč pozitivne misli. Veruje, da smo si vse nadloge, ki nas doletijo, v svoje življenje privabili sami z negativnimi prepričanji, kot so: “Nisem dovolj dobra”, “Meni se dobre stvari ne dogajajo”, “Nihče me ne mara”, “Bolezni se kar lepijo name” in še na tisoče podobnih. Louise svetuje, da se končno ustavite, se morda pogledate v ogledalo in si rečete, da se imate radi.

V knjigi so naštete najbolj pogoste bolezni, njihove miselne podlage in afirmacije, s katerimi lahko te bolezni odslovimo.

»V neskončnosti življenja, kjer bivam, je vse popolno in dovršeno. Eno sem s Silo, ki me je ustvarila. Vse kar potrebujem, da bi uspel, je v meni. Dovolim, da formula uspeha teče skozme in se udejanji v mojem svetu. Kamorkoli me življenje privede, povsod bom uspel. Učim se iz vsake izkušnje. Potujem od uspeha do uspeha, od zmage do zmage. Pot me vodi k vedno večjim uspehom. V mojem svetu je vse dobro.«

Vsaka oseba je stoodstotno odgovorna za vse, kar doživi.
Vsaka misel, ki jo porodimo, ustvarja našo prihodnost.
Točka moči je vedno v sedanjem trenutku.
Vsako osebo muči občutek krivde in sovraštvo do same sebe.
Temeljna misel vsakega od nas je: `Nisem dovolj dober.’
To je le misel in misel lahko spremenimo.
Najbolj škodljivi vzorci so zamerljivost, kriticizem in občutek krivde.
Če se rešimo zamere, lahko ozdravimo celo raka.
Ko se resnično ljubimo, v našem življenju vse teče.
Pustiti moramo preteklost in odpustiti vsem.
Biti moramo voljni začeti ljubiti sebe.
Odobravanje in sprejemanje sebe je ključ do pozitivnih sprememb.
Sami ustvarimo vsako t.i. “bolezen” našega telesa.

Če boste vaje delali v takšnem zaporedju, kot so napisane, boste začeli spreminjali svoje življenje.

Avtorica predlaga, da knjigo najprej preberete. V drugo jo berite počasi in obenem temeljito naredite tudi vaje. Vzemite si čas za vsako vajo posebej. Če imate možnost, vaje predelujte s prijateljem ali družinskim članom.

Poglavja uvajajo afirmacije tako, da vsaka koristi področju vašega življenja, s katerim se ukvarjate. Za delo s posameznim poglavjem si vzemite dva ali tri dni.

Afirmacijo z začetka poglavja izrecite in napišite večkrat. Poglavja se končujejo z zdravljenjem. To je tok pozitivnih misli, ki je oblikovan tako, da spreminja zavest. Preberite jih večkrat na dan.

LOUISE L. HAY nedvomno lahko prištevamo med začetnike gibanj za samopomoč. »Kraljica new-age literature« je veljala za eno najbolj prodajanih avtoric v zgodovini.

Svojo pot ozaveščanja ljudi je začela v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja. Njena dela so bila prevedena v 25 jezikov, izdali so jih v 33 državah. Bila je ustanoviteljica in lastnica založniške hiše Hay House, Inc., ki izdaja priročnike in avdio gradivo za samopomoč, s katerim prispeva k zdravljenju planeta.

Louise je vedno poudarjala: »Če smo pripravljeni spremeniti svoje mišljenje, lahko spremenimo svoje življenje.«

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja