POSTANITE BREZMEJNI


Kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari

Joe Dispenza, avtor uspešnic New York Timesa Placebo ste vi In Odvadite se biti to, kar ste, se v svoji novi knjigi opira na raziskave, ki jih je opravljal od leta 2012 naprej in v katerih je odkrival, kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari, da bi spremenili sebe in svoje življenje.

Ta knjiga združuje nekatera najbolj prodorna znanstvena odkritja s starodavnimi modrostmi,

30,00

Avtor

Šifra: 10424 Kategoriji: ,

Opis

Kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari

Joe Dispenza, avtor uspešnic New York Timesa Placebo ste vi In Odvadite se biti to, kar ste, se v svoji novi knjigi opira na raziskave, ki jih je opravljal od leta 2012 naprej in v katerih je odkrival, kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari, da bi spremenili sebe in svoje življenje.

Ta knjiga združuje nekatera najbolj prodorna znanstvena odkritja s starodavnimi modrostmi, da bi ljudem, kot ste vi in jaz, pokazala, kako lahko živimo bolj mistično življenje.

Ko sami izkusimo ali smo priča nečemu, kar smo nekoč pojmovali kot nemogoče, se znebimo prepričanj, povezanih s temi omejitvami v svojem življenju. In prav zato vam lahko ta knjiga spremeni življenje.

Razkriva, kako lahko svoje sanje o prihodnosti spremenite v sedanjo resničnost, to pa tako, da prepričate telo, da se nekaj dogaja zdaj. Tako spoznate, kako sprožiti zaporedje čustvenih in fizioloških procesov, ki odsevajo vašo novo resničnost.

To je moč tega dela: v preprostem, neposrednem in lahko razumljivem slogu Joe Dispenza v eni sami knjigi razkriva odkritja kvantne znanosti, ki lahko spremenijo paradigme, ter poglobljene nauke, ki so jih poznavalci v preteklosti preučevali vse svoje življenje. Razkriva, kako postanemo brezmejni.

Predgovor h knjigi Postanite brezmejni je napisal Gregg Braden, petkrat nagrajeni najbolj prodajani avtor New York Timesa in znanstvenik. V slovenščini je na voljo njegova uspešnica Med znanostjo in duhovnostjo.

Iz vsebine knjige Postanite brezmejni bomo izvedeli, kako odpreti vrata brezmejnemu, da tudi sami postanemo brezmejni.

Kaj je potrebno, da bi ozdravili svoje telo, ustvarili nove priložnosti ter doživeli transcendentne, mistične izkušnje?

Avtor v knjigi razkrije svoje lastne mistične izkušnje:

 • kako je sočasno izkusil soočanja svojih preteklih in prihodnih jazov,
 • kako je doživel izkušnjo preteklega utelešenja v sedanjem trenutku.

Kako preteklost postane prihodnost?

 • Vsak dan odločamo o tem, ali bomo živeli po programu in predvidljivi časovnici ali bomo vztrajali v urjenju uma in telesa na novo prihodnost.

Kako vplivamo na izražanje genov in genetske spremembe?

 • Tok energije sledi pozornosti.

Ali ste se kdaj vprašali, kam gre vaša pozornost in kako to vpliva na vaše življenje? Koliko energije nam sploh ostane za naš notranji svet, če naša pozornost sledi samo zunanjemu svetu?

 • Temu, čemur namenjate pozornost, namenjate tudi svojo energijo.

Kako stresni hormoni prevzamejo nadzor? Kako življenje pod vplivom stresa ustvari odvisnost od negativnih čustev? Kakšne so posledice nenehnega boja za preživetje?

Kako priklicati svojo energijo nazaj?

Kaj so to možganska valovanja in kako vplivajo na naša življenja? Kako prehajamo z enega možganskega valovanja v drugo?

 • Joe Dispenza v knjigi Odvadite se biti to, kar ste piše o tem, kako moramo za novo prihodnost preseči telo, okolje in čas.

Zakaj, kaj se zgodi takrat?

 • Takrat se odklopimo od tridimenzionalne resničnosti in vstopimo v popolnoma drugačno resničnost. Ta nova resničnost je kvant, svet neskončnih možnosti.

Kako se spreminja tok zavesti pri spremembi možganskega valovanja? Ali veste, da osredotočenje na prostor okoli telesa pomaga spremeniti možgansko valovanje?

 • Kvantno (ali enotno) polje je nevidno polje energije in informacij, polje inteligence ali zavesti –, ki obstaja onkraj prostora in časa. V njem ne obstaja nič fizičnega oziroma snovnega. Presega zaznave čutil. Enotno polje energije in informacij narekuje vse zakone narave. Ko vstopamo v kvantno polje, tega ne moremo storiti na telesni ravni. Vstopiti moramo »breztelesno« (miselno), kot zavedanje ali zavest. Za seboj moramo pustiti vse v snovnem svetu in živeti samo v sedanjem trenutku. Vse, kar potrebujemo na tem potovanju je naša pozornost.

Kako ob vstopu v kvantno polje uresničiti eno ali več nesnovnih zmožnosti v resničnosti tridimenzionalnega snovnega sveta?

 • Za to je potrebno dvoje: jasna namera in okrepljeno pozitivno čustvo. Jasno vam mora biti, kaj hočete ustvariti in kaj nameravate občutiti, ko boste uresničili svojo namero. Čustvo morate občutiti vnaprej, pred dejansko izkušnjo.

Ali veste, da z meditacijo pridemo v stik z novimi zmožnostmi?

 • Blagoslovimo svoja energijska središča.

Kaj sta konvergentna in divergentna osredotočenost? Kako nam konvergentna in divergentna osredotočenost pomagata, da naši možgani začnejo delovati bolj koherentno, uravnoteženo?

Kako delujejo energijska središča telesa? Kako obtiči energija v telesu? Kako črpamo iz svojega energijskega polja?

Kako krepimo energijo v meditaciji?

Kako se energija shrani v telesu? Kako energija vpliva na snovno? Kako s tehniko dihanja prebudimo shranjeno energijo, ki sčasoma prebudi energijo spečega zmaja?

 • Srce je naš most do višjih ravni zavedanja in energije. Srce je središče iz katerega izvira naša božanskost. Srce je stičišče treh nižjih energijskih središč (povezanih z zemeljskim telesom) in treh višjih energijskih središč (povezanih z našim višjim jazom). V srcu se ločenost in polarizirana energija spojita in postaneta eno – nasprotja se spojijo kot jin in jang, dobro in slabo, pozitivno in negativno, moško in žensko, preteklost in prihodnost.

Kako srčna frekvenca vpliva na komunikacijo med srcem in možgani? Kakšne so koristi koherentnega srca? Kako kronični stres vpliva na srce? Kaj so »srčni možgani«? Kakšno bi bilo življenje, če bi bili ves čas osredotočeni na srce?

Kako so med seboj povezani trije umi, ki prebivajo v naših možganih (zavestni, nezavedni in analitični um)?

 • Ko odvrnemo pozornost s svojega telesa, okolja in časa in jo preusmerimo v nesnovni svet kvantnega polja, presežemo svoj »jaz« – presežemo zavedanje, da živimo v snovnem telesu. Premaknemo se onkraj sveta čutil. Postanemo nič, nihče, nikjer in nikdar.

Kaj se zgodi, ko presežemo »jaz«?

iz ozke osredotočenosti se premaknemo v široko osredotočenost
iz pozornosti na predmete, ljudi, stvari in prostor (raven delca) se premaknemo v pozornost na prostor, energijo, frekvenco in informacije (valovanje)
iz snovnosti (materija) se premaknemo v nesnovnost (antimaterija)
iz sveta 3D se premaknemo v svet 5D
iz predvidljivosti se premaknemo v predvidljivost
iz prostora – časa (svet večnega prostora) se premaknemo v čas – prostor (svet večnega časa)
iz ločenosti, dvojnosti, polarnosti in lokalnosti se premaknemo v enotnost, enost, celostnost, nelokalnost
iz znanega se premaknemo v neznano
iz omejenih možnosti se premaknemo v neomejene možnosti
iz univerzuma se premaknemo v multiuniverzum
iz vladavine čutil se premaknemo onkraj vladavine čutil

 • Kaj je češarika in kako lahko aktiviramo svoje tretje oko? Kateri enkratni sistemi, organi, žleze, tkiva, kemične snovi, živčni prenašalci in celice, omogočijo izrazito poglobljene izkušnje? Ali obstajajo »speče« fiziološke komponente, ki čakajo, da jih aktiviramo?

Dr. Joe Dispenza, kiropraktik, je mednarodni predavatelj, raziskovalec, podjetniški svetovalec, avtor in učitelj, ki je bil do zdaj povabljen predavat v več kot 32 držav na petih celinah. V vlogi predavatelja in učitelja ga žene prepričanje, da ima vsakdo med nami potencial za mogočnost in neskončne sposobnosti. Njegov slog izražanja je preprost in razumljiv, je spodbuden in sočuten. Izobrazil je že več tisoč ljudi in jim podrobno pojasnil, kako lahko preoblikujejo svoje možgane in telesa, da bi dosegli trajne spremembe.

V vlogi zavzetega raziskovalca je dr. Joe prispeval nekaj najnovejših odkritij na področjih nevroznanosti, epigenetike in kvantne fizike, kjer raziskuje znanost onkraj spontanih remisij. To znanje uporablja, ko pomaga ljudem, da se znebijo bolezni, kroničnih stanj in celo neozdravljivih bolezni, da bi lahko bolj uživali v življenju in bili srečnejši, pa tudi razvijajo svojo zavest. Na svojih nadaljevalnih delavnicah po svetu sodeluje z drugimi znanstveniki, s katerimi izvaja obsežne raziskave učinkov meditacije, od epigenetičnih testov, mapiranja možganov z elektroencefalogrami (EEG), testiranja energijskega polja posameznika, do merjenja koherentnosti srca in energije, navzoče v predavalnici, kjer poteka delavnica. V vlogi podjetniškega svetovalca dr. Joe poučuje in izvaja delavnice za podjetja in korporacije, ki jih zanima uporaba nevroznanstvenih načel, s katerimi okrepijo ustvarjalnost, inovativnost, storilnost zaposlenih, in še več. Njegova spletna stran: drjoedispenza.com

Bodite mir!

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja