HORMONSKA JOGA


“Svet je obseden z borbo proti staranju, zato anti-aging programi prinašajo ogromne dobičke: anti- aging fitness, anti-aging super živila in prehrambeni dodatki, anti-aging kozmetika, estetska kirurgija, bioidentični hormoni … Že tisočletja pa je pri rokah in nogah slehernika brezplačno sredstvo za krepitev mladostnega telesa, umirjenost duše in ustvarjalnost duha – joga. S knjigo Hormonska joga in tečaji te pomembne energijske vede lahko izberemo naravno pot k sebi in vase, pridobimo lahkotno telo, notranji mir in živost ter ohranjamo zdravje do poznih dni.

29,00

Avtor

Opis

“Svet je obseden z borbo proti staranju, zato anti-aging programi prinašajo ogromne dobičke: anti- aging fitness, anti-aging super živila in prehrambeni dodatki, anti-aging kozmetika, estetska kirurgija, bioidentični hormoni … Že tisočletja pa je pri rokah in nogah slehernika brezplačno sredstvo za krepitev mladostnega telesa, umirjenost duše in ustvarjalnost duha – joga. S knjigo Hormonska joga in tečaji te pomembne energijske vede lahko izberemo naravno pot k sebi in vase, pridobimo lahkotno telo, notranji mir in živost ter ohranjamo zdravje do poznih dni. Ne poznam boljšega anti-aging programa!” Dr. Manca Košir

 

O AVTORJU

Alenka Košorok Humar se z anatomijo gibanja (joga, pilates, ples) in kineziologijo besed (ljubiteljsko tudi piše ter se igra z besedami) ukvarja že prek trideset let. Rdeča nit in vodilo sta ji vedno bila središče ter globina pomena gibanja in besed. Je učiteljica hatha joge z dodatno pridobljeno diplomo iz hormonske joge (Hormone Yoga Therapy) pri znani brazilski profesorici Dinah Rodrigues. Ima tudi diplomo iz refleksoterapije. Astrološka rakovica z ascendentom v vodnarju želi jogo in njene blagodejne učinke približati kar najširšemu krogu ljudi, tudi najmlajšim (joga za najstnike – joga popek), navdihniti vse starostne skupine (joga navdih oz. joga prana) ter jih povezati z zvokom – gong joga (z virtuozinjo gonga, prijateljico Majo Vrhunc). Vodi projekt joge v ljubljanskem City hotelu (Yoga in the City) ter studiu Termodrom v ljubljanskih Mostah. Polno ujeti trenutek diha v gibu, dopustiti navdih, zavedati se vseh razsežnosti celote in združitve delčkov v mozaik. Alenka se še naprej jogijsko izobražuje v Londonu pri Jivamukti Yoga in v Parizu pri Rasa Yoga ter želi svoje znanje predano podeliti svojim učencem. Vrh Alenkinega izobraževanja in pozornosti zadnjih let velja hormonski jogi, kjer je učenka Rodriguesove. Hormonska joga na povsem naravni način z lastnim gibanjem v posebej iniciiranih položajih s pomočjo diha bastrika in tibetanske energijske tehnike polno prebuja ter uravnoveša naše žleze z notranjim izločanjem in tako ohranja optimalno raven hormonov v našem organizmu. Gre za aktivno samoterapijo, brez vnosov identičnih ali bioidentičnih hormonov. Alenka poučuje v skupinah, a je tudi osebna trenerka. Alenka sicer že 23 let opravlja poklic odvetnice.

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja