Umetnost reikija


Okrepite si intuitivne in empatične sposobnosti za energijsko zdravljenje

Umetnost reikija je plod večdesetletnih izkušenj, ki si jih je avtorica nabirala pri zdravljenju z reikijem in lastnimi metodami. Ponuja vse, kar morate vedeti o tej umetnosti zdravljenja, pa tudi o nujno potrebnem razvijanju nadčutnih sposobnosti in empatije, ki zdravilca pripravi na delo, h kateremu je poklican.

Reiki je nežna, a učinkovita in praktična japonska metoda zdravljenja,

25,00

Avtor

Opis

Okrepite si intuitivne in empatične sposobnosti za energijsko zdravljenje

Umetnost reikija je plod večdesetletnih izkušenj, ki si jih je avtorica nabirala pri zdravljenju z reikijem in lastnimi metodami. Ponuja vse, kar morate vedeti o tej umetnosti zdravljenja, pa tudi o nujno potrebnem razvijanju nadčutnih sposobnosti in empatije, ki zdravilca pripravi na delo, h kateremu je poklican.

Reiki je nežna, a učinkovita in praktična japonska metoda zdravljenja, ki je v preteklem stoletju postala priljubljena ne le pri zahodnjakih, ki se ukvarjajo z delom na telesu in masažno terapijo, temveč tudi pri medicinskih strokovnjakih, ki lahko potrdijo njeno zdravilno moč.

Če vas privlači zdravilna umetnost reikija, ste nemara zelo občutljivi, empatični in intuitivni, poleg tega pa imate skrite nadčutne sposobnosti. Ker je reiki oblika energijskega zdravljenja, bodoči izvajalci med vajami lahko doživijo tako imenovano odprtje nadčutnih zaznav.

Zato je pomembno, da se vsak izvajalec reikija izuri za varno izkušanje empatičnih in nadčutnih doživetij, ki spremljajo njegovo delo – in pri tem si lahko pomaga s to knjigo.

Ne glede na to, ali je reiki za vas nekaj čisto novega ali pa ga že izvajate in si želite poglobiti znanje ter okrepiti svoje sposobnosti, vam bo ta vodnik pokazal, kako z njim lahko zdravite sebe in druge, krepite empatične in nadčutne veščine, sodelujete s svojimi duhovnimi vodniki ter se ozemljujete in varujete med izvajanjem te svete veščine zdravljenja.

Iz uvoda knjige:

V dveh desetletjih, odkar poučujem reiki, sem opazila, da ima ogromno mojih učencev naravne nadčutne sposobnosti in da so večinoma empatični. Zdi se logično, saj take ljudi pogosto privlači zdravilsko delo, za katero so po naravi nadarjeni. Empatija in nadčutnost sta za zdravilca dragoceni orodji. Odkrivanje in krepitev teh orodij bi morala biti sestavni del preučevanja reikija. Če že imate te sposobnosti, se jim boste med učenjem reikija hitro in globoko predali. Toda če ne boste razumeli, kaj se dogaja, boste morda zmedeni in prestrašeni.

Tako nadčutne kot zdravilske sposobnosti so stranski učinek duhovne rasti, reiki pa je učinkovita pot k duhovnemu razvoju. Ko duhovno rastemo, se tudi nadčutnost naravno krepi. Pa vendar je pot vedno posejana z ovirami, ki zahtevajo več integracije in rasti, in pri tem nam reiki neizmerno pomaga. Učenje reikija nas zdravi, povezuje in pomaga, da pravilno integriramo zdravilne, nadčutne in empatične sposobnosti.

»Lisa Campion je vrhunska mojstrica. Knjiga prekipeva od njenega genialnega praktičnega duha. Umetnost reikija se je pojavila ob natanko pravem času: številnim nadarjenim zdravilcem z vsega sveta lahko pomaga, da pridejo na dan, zasijejo in delijo svojo svetlobo z drugimi, zaradi česar so tudi prišli na Zemljo.«
– Kelly Sullivan Walden, strokovnjakinja za sanje in avtorica uspešnice It‘s All in Your Dreams

»Izvedeli bomo, da je energijsko telo enako stvarno kot fizično. To pomeni, da potrebujemo novo generacijo zdravilcev, saj vse bolj odkrivamo, kako s celjenjem nevidnih ran spodbujamo moči polno, svobodno življenje na vseh ravneh. Všeč mi je, kako temeljito Lisa Campion razlaga to delo in kako uči druge, da z veseljem začnejo okrevanje in sprejmejo svoje darove, s katerimi lahko pomagajo drugim.«
– Jacob Nordby, avtor knjige Blessed Are the Weird

»Lisa Campion v knjigi Umetnost reikija razumljivo in stvarno pojasnjuje, kako se sistem reikija ujema s tem, da imate nadčutne sposobnosti ali ste empatični. To je čudovita knjiga za vsakogar, ki se želi bolj poglobiti v reiki.«
– Frans Stiene, avtor knjig The Inner Heart of Reiki in Reiki Insights

LISA CAMPION je svetovalka za nadčutne zaznave ter mojstrica in učiteljica reikija z več kot petindvajsetimi leti izkušenj. Več kot tisoč izvajalcev, med katerimi so tudi medicinski strokovnjaki, je naučila, kako naj izvajajo praktično, energijsko zdravilno tehniko reikija, v svoji karieri pa je opravila več kot petnajst tisoč individualnih seans. Živi blizu Bostona v Massachussetsu.

Življenje je posvetila izobraževanju nadobudnih nadčutno nadarjenih ljudi, empatov in zdravilcev, da lahko v celoti uporabljajo svoje darove, kajti svet potrebuje vse zdravilce, kar jih je!

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja