URIN KOT ZDRAVILO


Ljudje pijejo svoj urin. Nekateri si z urinom namažejo telo, da se jim rane in poškodbe hitreje zacelijo. So tudi ljudje, ki uporabljajo svoj urin za lepšanje obraza in telesa.

V tej knjigi boste o koristnih učinkih svojega urina izvedeli še veliko več: zakaj urin ni škodljiva odpadna snov, temveč dragocena tekočina, polna zdravilnih učinkovin, ter kako lahko urin kot staro preizkušeno domače zdravilo najučinkoviteje in brez velikega truda uporabimo za zunanjo in notranjo obravnavo telesa.

14,90

Avtor

Šifra: 10003 Kategorija:

Opis

Ljudje pijejo svoj urin. Nekateri si z urinom namažejo telo, da se jim rane in poškodbe hitreje zacelijo. So tudi ljudje, ki uporabljajo svoj urin za lepšanje obraza in telesa.

V tej knjigi boste o koristnih učinkih svojega urina izvedeli še veliko več: zakaj urin ni škodljiva odpadna snov, temveč dragocena tekočina, polna zdravilnih učinkovin, ter kako lahko urin kot staro preizkušeno domače zdravilo najučinkoviteje in brez velikega truda uporabimo za zunanjo in notranjo obravnavo telesa. Pa ne samo pri manjših vsakodnevnih tegobah in za krepitev telesne odpornosti, temveč tudi kot sredstvo za prvo pomoč, za lepšanje in nego.

Prebrali boste lahko, kaj je pri samozdravljenju z urinom najbolj pomembno, zakaj sta odločilni zdrava prehrana in pijača ter kako vplivata na sestavo urina in ohranjanje kislinsko-baznega ravnotežja. Naučili se boste, kako ravnati, živeti, da sečnina razvije svoje najbolj učinkovite moči.

Vsi nasveti veljajo tudi za bralce, ki si ne morejo predstavljati, da bi se zdravili s svojim do zdaj preziranim telesnim izločkom. Naj vas ta knjiga spodbudi vsaj k poskusu. Želi vam pomagati s preizkušenimi nasveti in vam pokazati, kako za vselej premagamo predsodke. Potem boste kmalu sami ugotovili, kako preprosto je uporabljati dragocene sečne sestavine za najrazličnejše zdravstvene namene. Vedno in povsod.

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja