YIQUAN Pot do zdravja


Či trening – Andrej Kohn

Že kot majhnega dečka so me privlačila vprašanja in zgodbe bolj subtilne in notranje narave. Spomin mi pogosto bliskne nazaj v predšolske dni, ki sem jih v glavnem preživljal v družbi svojih starih staršev. Spomnim se starega, rdečega, debelega Svetega pisma stare in nove zaveze v slikah, ki sem ga vedno rad listal in občudoval prikazane like in legende. Najbolj se mi je takrat vtisnil v spomin Samson,

27,00

Avtor

Opis

Či trening – Andrej Kohn

Že kot majhnega dečka so me privlačila vprašanja in zgodbe bolj subtilne in notranje narave. Spomin mi pogosto bliskne nazaj v predšolske dni, ki sem jih v glavnem preživljal v družbi svojih starih staršev. Spomnim se starega, rdečega, debelega Svetega pisma stare in nove zaveze v slikah, ki sem ga vedno rad listal in občudoval prikazane like in legende. Najbolj se mi je takrat vtisnil v spomin Samson, ki je s svojo lastno močjo ukrotil leva. Pogosto sem spraševal dedka in babico o smrti, rojstvu in smislu življenja. Iskreno sta si vzela čas zame in mi poskušala razjasniti stvari. Moram priznati, da sem ju zmeraj rad poslušal, toda vedno je bil prisoten občutek, da mi še nekaj manjka. Najti nekaj bolj oprijemljivega, kar bi mi bolj razjasnilo pogled na življenje. Za iskanje odgovorov me je še bolj motiviralo poslušanje čudnih zgodb starih ljudi. V tistih časih so ljudje še pripovedovali zgodbe o strahovih in duhovih, ki krožijo naokrog. Ko se ozrem v preteklost, ugotavljam, da me je bilo včasih kar pošteno strah.

Moje prve večje težave so se pojavile ob vstopu v prvi razred osnovne šole. Na šolo še nisem bil pripravljen in skoraj bi pristal v šoli s prilagojenim programom. Kot otrok sem bil majhen in droben in marsikdaj se je bilo težko ubraniti pred tistimi večjimi. Ko danes pogledam nazaj, vem, da so to dejavniki, ki so me privedli do nizke samopodobe in ta me je spremljala dolgo, dolgo skozi življenje. Najbrž se mi je ravno zato prebudila tista notranja luč iskanja »resnice«.

Občutek, ki sem ga kot otrok doživljal ob iskanju resnice, je ostal enak še danes. Ena mojih velikih prelomnic v življenju je bila 17. januarja 1999, ko sem se v težki alpinistični nesreči dejansko ponovno rodil. Od takrat pa vse do danes bolj intenzivno zbiram univerzalna znanja, ki jih zakodirane hranim pod imenom Či trening. Je življenjski trening, ki ga preizkušam v laboratoriju, mojem telesu. Zame je Či trening čudovito darilo neba, ki mi je bilo dano v tem življenju. Od kar me spremlja, je v meni več zdravja, hvaležnosti, ljubezni in veselja. Je orodje, ki ga smemo uporabljati, da prepoznamo, razvijamo in nadgradimo svoj življenjski potencial. Prinese nam mir, harmonijo, ravnotežje in splošno dobro počutje. To darilo želim dati tudi vam in se veselim srečanja z vami.

Dodatne informacije

Avtor

Test delovanja