Smrekovit kapsule 50+


Smrekovit kapsule so popolnoma naraven izdelek iz smrekove smole

Smrekovo smolo so uživali že naši predniki med dejavnostmi v gozdu. Uživala so jo tudi starodavna ljudstva že pred 7000 leti in ameriški Indijanci. 25 let od leta 1990 se je za težave v prebavnem traktu uporabljal izdelek smrekovo mazilo Smrekovit Klasik, vendar je bil okus mazila marsikomu neprijeten, zato smo razvili Smrekovit kapsule, ki so v ovojnici iz rastlinske hipromeloze, zato se neprijetnega okusa smrekove smole pri zaužitju ne čuti.

10,50

Količina

Znamka

Opis

Smrekovit kapsule so popolnoma naraven izdelek iz smrekove smole

Smrekovo smolo so uživali že naši predniki med dejavnostmi v gozdu. Uživala so jo tudi starodavna ljudstva že pred 7000 leti in ameriški Indijanci. 25 let od leta 1990 se je za težave v prebavnem traktu uporabljal izdelek smrekovo mazilo Smrekovit Klasik, vendar je bil okus mazila marsikomu neprijeten, zato smo razvili Smrekovit kapsule, ki so v ovojnici iz rastlinske hipromeloze, zato se neprijetnega okusa smrekove smole pri zaužitju ne čuti. Ovojnica se v želodcu že v nekaj minutah raztopi in vsebina kapsule se sprosti v okolico. Izdelek lahko uporabljate pri mnogih težavah v prebavilih.

Izdelek ima VEGAN certifikat.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: maščobni izveleček smrekove smole, sončnično olje*, kandelila vosek, hipromeloza, titanov dioksid (sestavini kapsule)
*iz ekološke pridelave

Uporaba

Zaužijte 2-3 kapsuli zjutraj in zvečer, po enem tednu zmanjšajte na 1-2 kapsulo zjutraj in zvečer. Za vzdrževanje stanja in preventivo zadostuje 1-2 kapsuli dnevno. Smrekovit kapsule lahko uživate neprenehoma.

Opozorila:
– Smrekova smola v redkih primerih povzroči alergično reakcijo kože
– Osebe z alergijo na smrekovo smolo ali katero drugo sestavino naj ne uporabljajo izdelka

Test delovanja