Bactoblis Baby


Bactoblis Baby oralna bakterijska kultura v obliki praška za počasno raztapljanje v ustih. Vsebuje edinstven, klinično preverjeno bakterijo Streptococcus salivarisu K12.

Prednosti:
Za otroke od 1. leta starosti. Za otroke od 3. leta starosti priporočamo Bactoblis Junior.
• Ne vsebuje glutena, laktoze, mlečnih beljakovin, sladkorja ali GSO.
• Je prijetnega okusa, ki ga imajo otroci zelo radi.
• Je v obliki praška,

19,98

Ni na zalogi

Opis

Bactoblis Baby oralna bakterijska kultura v obliki praška za počasno raztapljanje v ustih. Vsebuje edinstven, klinično preverjeno bakterijo Streptococcus salivarisu K12.

Prednosti:
Za otroke od 1. leta starosti. Za otroke od 3. leta starosti priporočamo Bactoblis Junior.
• Ne vsebuje glutena, laktoze, mlečnih beljakovin, sladkorja ali GSO.
• Je prijetnega okusa, ki ga imajo otroci zelo radi.
• Je v obliki praška, ki ga otroku stresete v usta, ponudite po žlički ali pa vanj pomočite dudo.
• Klinično preverjeno učinkovit.

Bactoblis Baby vsebuje patentirano bakterijo Streptococcus salivarius K12, ki je naravno prisotna v človeškem telesu, v mikroflori ust in žrela ter vitamin D3. Bactoblis Baby je učinkovita pomoč za dopolnjevanje in uravnavanje prijazne mikroflore ust in žrela. Bactoblis Baby prašek za počasno raztapljanje v ustih je namenjen vsem otrokom od 1. leta dalje.

Učinkovitost Bactoblis Baby je klinično preverjena.

En prašek za počasno raztapljanje v ustih Bactoblis Baby vsebuje vsaj 1×109 bakterij Streptococcus salivarius K12. odmerek, ki je najučinkovitejši kot pomoč pri premagovanju težav otrok.

En prašek vsebuje tudi 5 μg vitamina D3 (50 % PDV – priporočenega dnevnega odmerka), ki prispeva k delovanju imunskega sistema otrok.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestava:

maltodekstrin (sredstvo za povečanje prostornine), frukto-oligosaharidi (sredstvo za povečanje prostornine), Streptococcus salivarius K12, aroma jagode, holekalciferol (vitamin D3)

Garancija kakovosti:
Ars Pharmae je slovensko podjetje, ki razvija in trži naravna prehranska dopolnila. Z inovativnimi pristopi iščemo najboljše rešitve iz narave za ohranjanje vašega zdravja ter združujemo znanja iz področij tradicionalne in integrativne medicine. Menimo, da lahko številne zdravstvene težave odpravimo na naraven način, oziroma z njimi dopolnimo redno zdravljenje.

Pri Ars Pharmae zagotavljamo najvišjo kakovost naših izdelkov:
• S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi
(mednarodni GMP certifikat – Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
• Z lastnimi recepturami, ki temeljijo na tradicionalnem znanju in najnovejših raziskavah.
• Z uporabo surovin, ki imajo visoko biološko razpoložljivost.
• S sodelovanjem z vrhunskimi strokovnjaki in svetovalci s področij farmacije, mikrobiologije, onkologije, imunologije in diabetologije.
• Zaradi odsotnosti umetnih sladil, glutena. laktoze in umetnih azo-barvil so naši produkti primerni tako za alergike in občutljive ljudi kot tudi za vegetarijance.

Pakiranje:
30 vrečk s praškom

Poreklo: Švica

Uporaba

Odmerjanje in način uporabe:

Uporaba in priporočene dnevne količine: 1 vrečko na dan naj otrok počasi raztopite v ustih. Za preventivo in optimalno zaščito neprekinjeno uporabljajte vsaj 3 mesece.

Prašek za počasno raztapljanje v ustih Bactoblis Baby vašemu otroku zvečer pred spanjem po umivanju zob:
• v manjših delih stresete v usta oziroma daste po žlički. Otrok naj počasi valja in raztopi prašek v ustih, naj ga ne pogoltne.
• pomočite dudo v vsebino vrečke in jo dajte otroku, da jo počasi posesa. Ponovite večkrat, da uporabite ves prašek v vrečki.

Po jemanju Bactoblis Baby naj otrok nič ne je ali pije.

Opozorila:

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporoča se zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25°C. Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago in svetlobo.

Test delovanja