Magnezijev kompleks


Magnezijev kompleks ~ Rezervna moč “Kraftreserve”

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Magnezijev kompleks vsebuje kar štiri vire magnezija, ki omogočajo počasno naravno sproščanje in predstavlja enega najboljših izdelkov na trgu.

V telesu se največ magnezija nahaja v kosteh, mišicah in mehkih tkivih. Magnezij je mineral, ki sodeluje v številnih biokemičnih procesih, zaradi različnih potreb našega telesa in z namenom najvišje stopnje absorpcije ter dolgoročnega ohranjanja zalog magnezija izdelek združuje več različnih virov magnezija,

25,99

Količina

Znamka

Opis

Magnezijev kompleks ~ Rezervna moč “Kraftreserve”

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Magnezijev kompleks vsebuje kar štiri vire magnezija, ki omogočajo počasno naravno sproščanje in predstavlja enega najboljših izdelkov na trgu.

V telesu se največ magnezija nahaja v kosteh, mišicah in mehkih tkivih. Magnezij je mineral, ki sodeluje v številnih biokemičnih procesih, zaradi različnih potreb našega telesa in z namenom najvišje stopnje absorpcije ter dolgoročnega ohranjanja zalog magnezija izdelek združuje več različnih virov magnezija, ki med seboj delujejo sinergistično:

trimagnezijev dicitrat,
magnezijev oksid,
magnezijev malat,
magnezijev bisglicinat.

Magnezij prispeva k:

zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,
delovanju živčnega sistema,
ohranjanju zdravih kosti in zob,
delovanju mišic,
ravnotežju elektrolitov,
sproščanju energije pri presnovi,
normalnemu psihološkemu delovanju.

Povečan vnos magnezija je posebej priporočljiv za posameznike, ki so izpostavljeni fizičnemu in duševnemu stresu, saj lahko telo v stresu skozi znojenje izloča več magnezija. Telo magnezija ne more samo proizvesti, zato moramo z zadostnim vnosom poskrbeti, da ga telesu ne primanjkuje.

Brezkompromisna kakovost

Izdelek Magnezijev kompleks je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju. V nasprotju s tabletami in vrečkami, rastlinske celulozne kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

– primerno za vegane in vegetarijance,
– proizvedeno brez GSO,
– brez dodanih pomožnih snovi,
– brez dodanih barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Naturtreu – Naravno in premišljeno

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Povprečna vsebnost 2 kapsul PDV%
Magnezij 400 mg 106,7
– tri-magnezijev dicitrat 426,8 mg
– magnezijev oksid 400,0 mg
– magnezijev bisglicinat 301,0 mg
– magnezijev malat 300,0 mg
PDV – priporočen dnevni vnos

 

Sestavine: tri-magnezijev dicitrat, magnezijev oksid, magnezijev bisglicinat, magnezijev malat, rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza).

Uporaba

Navodilo za uporabo: 2 kapsuli na dan. Priporočeno s kozarcem vode.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Vsebina: 180 kapsul/90 dni

Neto teža: 150,1 g

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija

Test delovanja