Sinergija za pljuča s pljučnikom


Sinergija za pljuča s pljučnikom, evkaliptusom, timijanom in NAC

Naturtreu visoko kakovostno prehransko dopolnilo Sinergija za pljuča s pljučnikom je inovativen in edinstven rastlinski pripravek, obogaten z aminokislino NAC in vitaminom B2, ki prispeva k vzdrževanju normalne pljučne sluznice.

Pljuča so naš najpomembnejši dihalni organ, vsak dan prepustijo do 20.000 litrov zraka, ki vstopi in izstopi iz njih. Da bi se lahko pljuča spopadla s to ogromno količino zraka,

29,99

Količina

Znamka

Opis

Sinergija za pljuča s pljučnikom, evkaliptusom, timijanom in NAC

Naturtreu visoko kakovostno prehransko dopolnilo Sinergija za pljuča s pljučnikom je inovativen in edinstven rastlinski pripravek, obogaten z aminokislino NAC in vitaminom B2, ki prispeva k vzdrževanju normalne pljučne sluznice.

Pljuča so naš najpomembnejši dihalni organ, vsak dan prepustijo do 20.000 litrov zraka, ki vstopi in izstopi iz njih. Da bi se lahko pljuča spopadla s to ogromno količino zraka, potrebujejo normalno delujočo sluznico. Sluznica v pljučih je dan danes močno obremenjena s prostimi radikali, ki so prisotni v industrijskih in avtomobilskih izpušnih plinih, ter še posebej v cigaretnem dimu.

Slovita nemška opatinja Hildegard von Bingen je že v 12. stoletju uveljavila rastlino pljučnik v svojih priporočilih in od takrat je cenjena kot nepogrešljiva sestavina čajev in sirupov.

Prefinjena zeliščna formulacija vsebuje poleg navadnega pljučnika še timijan in izvleček evkaliptusa, obogatena pa je tudi s stabilno acetilno obliko cisteina, ki je pridobljena s posebnim postopkom fermentacije.

Brezkompromisna kakovost

Izdelek Sinergija za pljuča s pljučnikom je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju. V nasprotju s tabletami, rastlinske celulozne kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

Primerno za vegane in vegetarijance,
proizvedeno brez GSO,
brez dodanih pomožnih snovi.

 

Naturtreu – Naravno in premišljeno

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Povprečna vsebnost 2 kapsul PDV%
Navadni pljučnik v prahu 300 mg
Timijan v prahu 200 mg
Izvleček evkaliptusa 200 mg
N-acetil-L-cistein ​​(NAC) 200 mg
Vitamin B2 0,42 mg 30%
PDV – priporočen dnevni vnos

 

Sestavine: 24,4 % navadni pljučnik v prahu (Pulmonaria officinalis L.), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), 16,2 % izvleček evkaliptusa (Eucalyptus globulus), 16,2 % N-acetil-L-cistein, 16,2 % timijan v prahu (Thymus vulgaris L.), riževa moka, riboflavin.

Neto teža: 65,4 g

Uporaba

Navodila za uporabo: 2 kapsuli na dan s kozarcem vode na prazen želodec.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru.

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Samo za odrasle osebe. Ni primerno za nosečnice in doječe matere.

Test delovanja