Sinergija za ščitnico z jodom in selenom


Sinergija za ščitnico z jodom in selenom ~ Ščitnik žlez “Drusenschild”

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Sinergija za ščitnico z jodom in selenom je namenjen podpori pravilnemu delovanju ščitnice.

Mineral jod ima pomembno vlogo pri nastajanju ščitničnih hormonov, skupaj z mineralom selen pa podpirata pravilno delovanje ščitnice.

Rjava morska alga vrste Ascophyllum je bogata s kelatirano obliko naravnega joda, ki je biorazpoložljiv, telesu prijazna oblika,

26,99

Količina

Znamka

Opis

Sinergija za ščitnico z jodom in selenom ~ Ščitnik žlez “Drusenschild”

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Sinergija za ščitnico z jodom in selenom je namenjen podpori pravilnemu delovanju ščitnice.

Mineral jod ima pomembno vlogo pri nastajanju ščitničnih hormonov, skupaj z mineralom selen pa podpirata pravilno delovanje ščitnice.

Rjava morska alga vrste Ascophyllum je bogata s kelatirano obliko naravnega joda, ki je biorazpoložljiv, telesu prijazna oblika, ki se postopoma absorbira.

Timijan služi kot katalizator med mineraloma jod in selen, kar se odraža v izboljšanju ravni njune absorpcijo.

Koristi minerala Jod:

prispeva k delovanju ščitnice in nastajanju ščitničnih hormonov,
prispeva k delovanju kognitivnih in nevroloških funkcij,
prispeva k sproščanju energije pri presnovi,
prispeva k delovanju živčnega sistema,
prispeva k ohranjanju zdravja kože,
prispeva k normali rasti otrok.

Koristi minerala selen:

ima vlogo pri delovanju ščitnice,
prispeva k ohranjanju zdravih las,
ima vlogo pri nastajanju semenčic,
prispeva k ohranjanju zdravih nohtov,
ima vlogo pri delovanju imunskega sistema,
ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Brezkompromisna kakovost

Izdelek Sinergija za ščitnico z jodom in selenom je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju. V nasprotju s tabletami, rastlinske celulozne kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

– primerno za vegane in vegetarijance,
– iz 100% naravnih virov,
– proizvedeno brez GSO,
– brez dodanih pomožnih snovi,
– brez dodanih sladil, barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Naturtreu – Naravno in premišljeno

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Povprečna vsebnost 1 kapsula PDV%
Izvleček rjave morske alge, Ascophyllum nodosum 179,43 mg
– od tega jod 150 μg 100
Timijan v prahu 85 mg
Selen 55 μg 100
PDV – priporočen dnevni vnos

 

Sestavine: timijan v prahu (Thymus vulgaris), 36% prah rjavih morskih alg (Ascophyllum nodosum), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), L-selenometionin.

Uporaba

Navodilo za uporabo: 1 kapsula na dan z dovolj vode. Najbolje je, da kapsulo zaužijete pred obrokom.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Vsebina: 180 kapsul/180 dni

Neto teža: 81,79 g

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija

Test delovanja