D-manoza in brusnica v prahu


Kompleks D-manoza in brusnica v prahu ~ Jagodni mehurček “Beerenblase”

Naturtreu naravno, visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Kompleks D-Manoza in brusnica v prahu.

Kompleks vsebuje izvleček brusnice z naravno prisotnim vitaminom C in D-manozo, ki je prav tako pridobljena iz rastlinskega vira.

Brusnice veljajo za prepoznavno sadje že po ljudskem izročilu in so priporočene tudi s prehranskega vidika, posebej istopajo po bogati vsebini bioflavonoidov,

24,99

Ni na zalogi

Opis

Kompleks D-manoza in brusnica v prahu ~ Jagodni mehurček “Beerenblase”

Naturtreu naravno, visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Kompleks D-Manoza in brusnica v prahu.

Kompleks vsebuje izvleček brusnice z naravno prisotnim vitaminom C in D-manozo, ki je prav tako pridobljena iz rastlinskega vira.

Brusnice veljajo za prepoznavno sadje že po ljudskem izročilu in so priporočene tudi s prehranskega vidika, posebej istopajo po bogati vsebini bioflavonoidov, ki brusnicam dajejo njihovo značilno rdečo barvo, visoka vsebnost vitamina C pa doda rahlo trpek okus.

Vsebina izdelka je v obliki prahu, ki ga vmešate v poljubno tekočino in popijete. Je prijetnega naravno sladkega okusa, brez dodanih sladkorjev.

Koristi vitamina C:

prispeva k normalni presnovi energije,
pomaga zaščititi celice pred oksidativnim stresom,
prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Brezkompromisna kakovost

Izdelek Kompleks D-manoza in brusnica v prahu je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju.

– primerno za vegane in vegetarijance,
– iz 100% naravnih virov,
– proizvedeno brez GSO,
– brez dodanih pomožnih snovi,
– brez dodanih sladil, barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Naturtreu – Naravno in premišljeno

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Povprečna vsebnost 1,5 g PDV%
D-manoza 1000 mg
Izvleček brusnice (Vaccinium vitis-idaea) 500 mg
– od tega Vitamin C 175 mg 218,75
PDV – priporočen dnevni vnos

 

Sestavine: D-manoza, izvleček brusnic (35% vitamina C).

Uporaba

Navodilo za uporabo: 1,5g (1/2 čajne žličke) na dan vmešate v 300 ml vode.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Vsebina: 45 g/30 dni

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija

Test delovanja