Lepotni kompleks za lase, kožo in nohte


Lepotni kompleks za lase, kožo in nohte ~ Čaroben “Zauberhaft”

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Kompleks za lepe lase, kožo in nohte vsebuje več kot 10 sestavin, ki prispevajo k dopolnitvi prehrane in je odgovor na številna vprašanja povezanimi z vašimi lasmi, kožo in nohti.

Prefinjen kompleks vsebuje med drugim Izvleček bambusovih listov, ki predstavlja naraven vir silicija. Silicijeva kislina vsebuje organski silicij,

21,99

Količina

Znamka

Opis

Lepotni kompleks za lase, kožo in nohte ~ Čaroben “Zauberhaft”

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Kompleks za lepe lase, kožo in nohte vsebuje več kot 10 sestavin, ki prispevajo k dopolnitvi prehrane in je odgovor na številna vprašanja povezanimi z vašimi lasmi, kožo in nohti.

Prefinjen kompleks vsebuje med drugim Izvleček bambusovih listov, ki predstavlja naraven vir silicija. Silicijeva kislina vsebuje organski silicij, ki ga najdemo v vezivnem tkivu kože. Pomembno vlogo ima tudi vitamin C, saj prispeva k nastajanju kolagena, ki je pomemben gradnik kože.

Formulacija je obogatena tudi z vitamini in mimerali, tako vitamin A, B2, biotin in mineral jod prispevajo k ohranjanju zdrave kože, med tem minerala selen in cink prispevata k zdravju las in nohtov, mineral baker pa ima pomembno vlogo pri pigmentaciji las in kože.

Brezkompromisna kakovost

Izdelek Kompleks za lase, kožo in nohte je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju. V nasprotju s tabletami, rastlinske celulozne kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

– primerno za vegane in vegetarijance,
– proizvedeno brez GSO,
– brez dodanih pomožnih snovi,
– brez dodanih barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Naturtreu – Naravno in premišljeno

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Povprečna vsebnost 2 kapsul PDV%
Izvleček bambusovih listov 600 mg
– od tega Silicijeva kislina 450 mg
Vitamin C 80 mg 100
Cink 10 mg 100
Izvleček koprive 50 mg
– od tega silicijev dioksid 1 mg
Vitamin B3 (niacin) 16mg 100
Baker 1000 µg 100
Vitamin A 800 µg 100
Vitamin B2 1,4 mg 100
Jod 150 µg 100
Biotin 150 µg 300
Selen 55 µg 100
Silicij 1 mg
Vitamin B6 1,4 mg 100
PDV – priporočen dnevni vnos

 

Sestavine: izvleček poganjkov bambusa 10:1 (Bambusa arundinacea, vsebuje 75% silicijeve kisline), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), kalcijev L-askorbat, cinkov glukonat, izvleček listov koprive 10:1 (Urtica dioica, vsebuje 2% silicijevega dioksida), nikotinamid, bakrov glukonat, natrijev selenit, retinil acetat, piridoksin HCl, riboflavin, kalijev jodid, D-biotin.

Uporaba

Navodilo za uporabo: 2 kapsuli na dan s kozarcem vode. Priporočeno pred obrokom.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Vsebina: 120 kapsul/60 dni

Neto teža: 62,5 g

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija

Test delovanja