Naravni kofeinski kompleks


Kofeinski kompleks ~ Dvigni me nežno “Muntermacher”

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Kofeinski kompleks je obogateno z vitamin B skupine za poživitev energije in zmanjšanje utrujenosti ter izčrpanosti.

V nasprotju s skodelico kave je kefeinski kompleks ustvarjen za nežno in postopno ter kontrolirano sproščanje kofeina iz naravnih virov, kar pripomore k daljšemu občutku energije, boljšo osredotočenost in več zbranosti.

Kompleks vsebuje posebej izbrane koncentrirane izvlečke rastlin,

23,99

Količina

Znamka

Opis

Kofeinski kompleks ~ Dvigni me nežno “Muntermacher”

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Kofeinski kompleks je obogateno z vitamin B skupine za poživitev energije in zmanjšanje utrujenosti ter izčrpanosti.

V nasprotju s skodelico kave je kefeinski kompleks ustvarjen za nežno in postopno ter kontrolirano sproščanje kofeina iz naravnih virov, kar pripomore k daljšemu občutku energije, boljšo osredotočenost in več zbranosti.

Kompleks vsebuje posebej izbrane koncentrirane izvlečke rastlin, ki so naravno bogate s kofeinom, ko so guarana, zelena kavna zrna, grmičevje mate in zeleni čaj. Dodani so še vitamini B1, B6 in B12, ki zmanjšujejo utrujenost in zagotavljajo optimalno presnovo energije.

Vse kar potrebujete za dnevno stimulacijo energije:

izvleček guarane (vsebuje 22% kofeina),
izvleček zelenega čaja, L-teanin (vsebuje 50%polifenolov in 7% kofeina),
izvleček lista rastline Mate vrazmerje 10:1, (vsebuje 8% kofeina),
izvleček zelenih kavnih zrn v razmerju 12:1 (vsebuje 50% klorogenske kisline in 2% kofeina),
kofein iz kave Arabike,
vitamini B1, B6 in B12.

Brezkompromisna kakovost

Izdelek Kofeinski kompleks je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju. V nasprotju s tabletami, rastlinske celulozne kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

– primerno za vegane in vegetarijance,
– proizvedeno brez GSO,
– brez dodanih pomožnih snovi,
– brez dodanih barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Naturtreu – Naravno in premišljeno

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Povprečna vsebnost 1 kapsule PDV%
Izvleček guarane 312 mg
Kofein (kava Arabika) 103 mg
L-teanin 50 mg
izvleček zelenega čaja 30 mg
– od tega polifenoli 15 mg
Izvleček lista grma Mate 30 mg
Izvleček zrna zelene kave 30 mg
– od tega klorogenska kislina 15 mg
Vitamin B6 0,7 mg 50
Vitamin B1 0,55 mg 50
Vitamin B12 1,3 µg 50
PDV – priporočen dnevni vnos

 

Sestavine: 54,0% izvlečka semena gvarane (Paullinia cupana, vsebuje 22% kofeina), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), L-teanin, 5,2% izvlečka zelenega čaja 8:1 (Camellia sinensis, vsebuje 50% polifenolov in 7% kofeina), 5,2% izvlečka listov grma mate 10:1 (Ilex paraguariensis, vsebuje 8% kofeina), 5,2% izvlečka zrna zelene kave 12:1 (Coffea robusta L, vsebuje 50% klorogenske kisline in 2% kofeina), 5,1% kofein (Coffea arabica), piridoksin HCl, tiamin HCl, metilkobalamin.

Uporaba

Navodilo za uporabo: 1 kapsula na dan z dovolj vode.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Izdelek ni priporočljiv za otroke, nosečnice in doječe matere, vsebuje kofein (103 mg na kapsulo).

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Vsebina: 120 kapsul/120 dni

Neto teža: 69,4 g

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija

Test delovanja