Propolis tinktura


PROPOLIS je smolnata snov, ki so jo čebele nabrale na drevju ( topol, kostanj, breskev, smreka) in ji dodale cvetni prah, vosek. Tako nastali propolis je rjavo do rjavo zelene barve, prijetne arome, diši po topolovih popkih, medu, vosku, vaniliji. Čebele propolis uporabljajo za ohranjanje suhega in čistega doma. Z njim zamažejo špranje v panju in se tako zavarujejo pred vlago, prepihom in mikroorganizmi. S propolisom ojačajo tudi vosek za gradnjo celic. S propolisom premažejo vse celice,

6,20

Količina

Znamka

Opis

PROPOLIS je smolnata snov, ki so jo čebele nabrale na drevju ( topol, kostanj, breskev, smreka) in ji dodale cvetni prah, vosek. Tako nastali propolis je rjavo do rjavo zelene barve, prijetne arome, diši po topolovih popkih, medu, vosku, vaniliji. Čebele propolis uporabljajo za ohranjanje suhega in čistega doma. Z njim zamažejo špranje v panju in se tako zavarujejo pred vlago, prepihom in mikroorganizmi. S propolisom ojačajo tudi vosek za gradnjo celic. S propolisom premažejo vse celice, kamor matica odloži jajčeca, z njim balzamirajo ubite sovražnike in mrtve čebele v panju. S tem preprečijo razvoj bolezni v panju. Propolis je edini čebelji pridelek, ki deluje proti plesnim, bakterijam, kvasovkam in virusom. S posebno tehnologijo čebelarji pospešijo proizvodnjo propolisa in ga poberejo za potrebe ljudi.

 

 

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: etanol, propolis 14 %, med, rastlinski glicerin.

 

PROPOLIS iz Hiše medu Božnar je prehransko dopolnilo, ki vsebuje 14 % propolisa v alkoholni razstopini. Ne vsebuje konzervansov, umetnih arom in barvil.

Uporaba

Navodilo za uporabo: 3-krat dnevno nakapamo na žličko medu 5 do 10 kapljic propolisa in počasi razstopimo v ustih. Propolis lahko uporabimo tudi zunanje, tako da prizadeto mesto namažemo z razstopino.

Opozorilo: Izdelek vsebuje alkohol, zato ni primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. odsvetujemo ga osebam alergičnim na med in propolis. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka ne smemo prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Test delovanja