SANTASAPINA sirup


Santasapina® sirup
Vsebuje izvleček iz svežih smrekovih vršičkov

Prehransko dopolnilo Santasapina sirup je proizvedeno po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja. Blagodejni učinek smrekovih vršičkov na dihalne poti v različnih pripravkih je spoznanje, ki se prenaša skozi mnoge generacije človeštva. Glavni učinkovini sta eterično in terpentinovo olje. Zaradi njune vsebnosti preparati iz smrekovih vršičkov delujejo blagodejno na dihalne poti.Sirup vsebuje 3 vol.% alkohola, zato za otroke in mladino ni primeren.

10,30

Količina

Znamka

Opis

Santasapina® sirup
Vsebuje izvleček iz svežih smrekovih vršičkov

Prehransko dopolnilo Santasapina sirup je proizvedeno po originalnem receptu Alfreda Vogla, pionirja naravnega zdravljenja. Blagodejni učinek smrekovih vršičkov na dihalne poti v različnih pripravkih je spoznanje, ki se prenaša skozi mnoge generacije človeštva. Glavni učinkovini sta eterično in terpentinovo olje. Zaradi njune vsebnosti preparati iz smrekovih vršičkov delujejo blagodejno na dihalne poti.Sirup vsebuje 3 vol.% alkohola, zato za otroke in mladino ni primeren. Za otroke priporočamo uporabo sirupa Santasapina® Junior.

~ skrbna predelava svežih smrekovih vršičkov
~ blagodejno deluje na dihalne poti
~ prijetnega naravnega okusa

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: nerafiniran sladkor, med, koncentrat soka hruške, sok smrekovih vršičkov (20 %) (vsebuje etanol).
Santasapina® sirup vsebuje približno 4 vol.% alkohola.

Uporaba

Odrasli: vsake tri ure po 10 ml

Za vsakokratni odmerek uporabite priloženo plastično merico – pokrovček oziroma žlico. Pri tem upoštevajte, da polna jedilna žlica vsebuje 15 ml, polna čajna žlica pa 5 ml.

Santasapina® sirup je eden najstarejših izdelkov Alfreda Vogla.

Priporočenega dnevnega odmerka ni priporočljivo prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Test delovanja