Blagor iz črevesja

Vljudno vabljeni na seminar
DR. IZTOKA OSTANA BLAGOR IZ ČREVESJA

v četrtek, 23.4.2015 od 17. do 19.30 ure  v knjižnici A.T.Linharta Radovljica!!!

Program seminarja: Prvi del: Razstrupljanje in žive vode Drugi del: Izbira živih vod

Himalajska dolina Hunza je znana po številnih čilih stoletnikih. Njihova pitna ledeniška voda ima take lastnosti kot voda v živih organizmih. Je živa. Podobna ji je voda v svežih sokovih. Znanstveniki so uspeli narediti minerale, ki poustvarijo Hunza vodo. Doc. dr. Iztok Ostan z Univerze v Ljubljani ima osebne izkušnje z njo od leta 1998. Ob uživanju take vode si je uspel ponovno pridobiti načeto zdravje.

Na seminarju bo predstavil osnovne značilnosti živih vod zlasti z vidika razstrupljanja. V drugem delu bo obravnaval različne lastnosti posameznih vrst živih vod: sveže stisnjenih zelenjavnih in sadnih sokov, izjemno krepilnega soka pšeničnih bilk ter Hunza vode. Predstavljena bo njena poustvaritev z mineralnim prahom FHES dr.Patricka Flanagana.

Seminar je organiziran ob izidu nove knjige dr. Ostana Žive vode (Ara).

Vstop prost. Prisrčno vabljeni! Zaželjene predhodne prijave v Trgovini Meta ali po telefonu 040 585 788; 04 531 40 20

 

Delite to novico s prijatelji

Podobne vsebine

Blog

Kaj vemo o SOJINI OMAKI?

Sojina omaka je ena najstarejših začimbnih omak, ki je iz vzhodnoazijskih dežel k nam prišla že v 17. stoletju. Domnevno kitajska mojstrovina se je v podobnih različicah kmalu znašla na japonskih, indonezijskih in drugih azijskih krožnikih. Tradicionalno narejena s fermentacijo soje in pšenice se dandanes izdeluje na dva načina…

Preberi več »