Najbrž nisem edina, ki skoraj vsak december ugotovim, kako hitro se je obrnilo tudi to leto…A potem še hitreje nadaljujem z mislijo, kaj vse sem doživela, izkusila, okusila,..
Nešteti blagoslovi, čudoviti ljudje, srčnost, smeh in solze, mnogi izzivi, modro preobraženi v priložnosti, nova znanja in spoznanja, božanski trenutki zavedanja povezanosti z Izvorom…so le drobci z letošnjega potovanja in soustvarjanja na našem planetu.
Zadnja leta obožujem tovrstno inventuro. Koliko iskrenega smeha smo si privoščili?
Koliko balonov brezskrbnih momentov smo si poklonili?
Koliko src ogreli?
Koliko problemov osvetlili in dopustili njih razplet?
Odkar sem se prenehala osredotočati na še neizpolnjene želje in nedovršene naloge in na nevšečne okoliščine, na katere nimam takojšnjega vpliva, se življenje zdi kot resnično prijetna plovba po oceanu.

Obdani z lesketajočim šumenjem brezmejnih valov, izpolnjeni s pestrostjo življenjskih globin in prepuščeni zaupanju v varno plovbo lahko svobodno in z navdihom sledimo edinemu vrednemu vodstvu – vodstvu Srca.

Če ladja zaniha, je lahko tudi zabavno 🙂

Slej ko prej se znova najdemo v cenjenju ravnovesja, ki je naše naravno stanje.

Ustvarimo si v vseh odtenkih igriv december

Meta Palčič

No data was found

Delite to novico s prijatelji

Podobne vsebine

Blog

PRESNETA SLADKORNA

Diabetes Mellitus, splošno znan pod imenom sladkorna bolezen, se nanaša na skupino bolezni, ki vplivajo na to, kako telo uporablja glukozo. Poznamo več vrst sladkornih bolezni. Dandanes najbolj pogosta je sladkorna bolezen tipa II, na katero lahko kar precej vplivamo sami. Preventivno se ji izognemo z zdravim načinom življenja, prehranjevanja, telesno aktivnostjo,… če pa se z njo vseeno srečamo, lahko s pomočjo narave tegobo kontroliramo ali pa celo odpravimo…

Preberi več »
Blog

KOKOSOVO…

Olje ali maščoba? To je zdaj vprašanje!
Dokler nismo poznali kokosa, se nas dilema ni kaj dosti dotikala. On, ona,… vse je bilo jasno. Olje za solato in maslo v pecivu. Dokler nismo poznali kokosa, se nas dilema ni kaj dosti dotikala. On, ona,… vse je bilo jasno. Olje za solato in maslo v pecivu. Zdaj vemo, kako so maščobe sestavljene, poznamo nasičene in nenasičene maščobne kisline ter posledično njihove lastnosti. Spoznali smo, da je olje pod določenimi pogoji maščoba, le-ta pa v toplejšem okolju postane olje…

Preberi več »