Najbrž nisem edina, ki skoraj vsak december ugotovim, kako hitro se je obrnilo tudi to leto…A potem še hitreje nadaljujem z mislijo, kaj vse sem doživela, izkusila, okusila,..
Nešteti blagoslovi, čudoviti ljudje, srčnost, smeh in solze, mnogi izzivi, modro preobraženi v priložnosti, nova znanja in spoznanja, božanski trenutki zavedanja povezanosti z Izvorom…so le drobci z letošnjega potovanja in soustvarjanja na našem planetu.
Zadnja leta obožujem tovrstno inventuro. Koliko iskrenega smeha smo si privoščili?
Koliko balonov brezskrbnih momentov smo si poklonili?
Koliko src ogreli?
Koliko problemov osvetlili in dopustili njih razplet?
Odkar sem se prenehala osredotočati na še neizpolnjene želje in nedovršene naloge in na nevšečne okoliščine, na katere nimam takojšnjega vpliva, se življenje zdi kot resnično prijetna plovba po oceanu.

Obdani z lesketajočim šumenjem brezmejnih valov, izpolnjeni s pestrostjo življenjskih globin in prepuščeni zaupanju v varno plovbo lahko svobodno in z navdihom sledimo edinemu vrednemu vodstvu – vodstvu Srca.

Če ladja zaniha, je lahko tudi zabavno 🙂

Slej ko prej se znova najdemo v cenjenju ravnovesja, ki je naše naravno stanje.

Ustvarimo si v vseh odtenkih igriv december

Meta Palčič

Delite to novico s prijatelji

Podobne vsebine

Blog

Kaj vemo o SOJINI OMAKI?

Sojina omaka je ena najstarejših začimbnih omak, ki je iz vzhodnoazijskih dežel k nam prišla že v 17. stoletju. Domnevno kitajska mojstrovina se je v podobnih različicah kmalu znašla na japonskih, indonezijskih in drugih azijskih krožnikih. Tradicionalno narejena s fermentacijo soje in pšenice se dandanes izdeluje na dva načina…

Preberi več »