Iskanje skritih palčkov


Orientacijska igra

Simpatični palčki iz palčkove dežele na robu gozda imajo vedno veliko idej, kako zaposliti in zabavati otroke. Pet palčkov nastopa kot pet najboljših prijateljev. Vsak drugačen in po svoje navihan, ampak ko združijo moči so vedno nepremagljivi. Takoj pripravljeni na akcijo in pomagat vsakomur, ki potrebuje pomoč. Najraje pa otrokom skrivajo zaklade, da jih iščejo in se ob tem neizmerno zabavajo. Ponoči palčki postavljajo sledi in tematske točke, podnevi pa okamenijo in se spremenijo v nepremične kipce,

24,99

Avtor

Opis

Orientacijska igra

Simpatični palčki iz palčkove dežele na robu gozda imajo vedno veliko idej, kako zaposliti in zabavati otroke. Pet palčkov nastopa kot pet najboljših prijateljev. Vsak drugačen in po svoje navihan, ampak ko združijo moči so vedno nepremagljivi. Takoj pripravljeni na akcijo in pomagat vsakomur, ki potrebuje pomoč. Najraje pa otrokom skrivajo zaklade, da jih iščejo in se ob tem neizmerno zabavajo. Ponoči palčki postavljajo sledi in tematske točke, podnevi pa okamenijo in se spremenijo v nepremične kipce, kateri čakajo, da jih otroci poiščejo.

Izziv igre “ISKANJE SKRITIH PALČKOV” je, da najdete vseh pet simpatičnih palčkov in njihov skriti zaklad. Vodja igre si ogleda teren, kje bo postavil orientacijsko sled in kje bodo skriti palčki. Označi pot s barvnimi kartončki in skrije palčke, ter skriti zaklad. Vodja določi skupine in udeležencem razloži in poda nekaj osnovnih informacij. Orientacijska dogodivščina se tako lahko prične. Za dokaz, morajo udeleženci zbrati vseh 5 žigov, ki jih čuvajo palčki in jih odtisniti na poseben palčkov kartonček. Ko je kartonček izpolnjen in pride skupina do vodje, jim ta ob pravilno izpolnjenem kartončku zaupa geslo za skriti zaklad. Ko ga najdejo, skupaj proslavijo uspešno opravljeno nalogo in zamenjajo vloge.

Orientacijske igre so avtorsko delo Mateja PAGONA.

Dodatne informacije

Avtor

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Iskanje skritih palčkov”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Test delovanja