Bio mešanica vrtne zelenjave ADIOS SALZ!


Zelenjavno-zeliščna mešanica brez dodatka kuhinjske soli

Mešanica začimb je primerna za vse klasične lokalne kuhinje in optimalna alternativa za sol.

SONNENTOR že od leta 1988 razveseljuje ljubitelje z zelišči in začimbami iz 100-odstotno ekološke pridelave. Vse skupaj se je začelo z idejo Johannes Gutmann-a iz avstrijskega podeželja Waldviertel in njegovo spretnostjo povezovanja manjših kmetij. Tako je nastala t.i. skupnost Sonnentor, ki še danes sledi osnovni viziji in deluje spoštljivo do okolja,

3,99

Količina

Znamka

Šifra: 12365 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Zelenjavno-zeliščna mešanica brez dodatka kuhinjske soli

Mešanica začimb je primerna za vse klasične lokalne kuhinje in optimalna alternativa za sol.

SONNENTOR že od leta 1988 razveseljuje ljubitelje z zelišči in začimbami iz 100-odstotno ekološke pridelave. Vse skupaj se je začelo z idejo Johannes Gutmann-a iz avstrijskega podeželja Waldviertel in njegovo spretnostjo povezovanja manjših kmetij. Tako je nastala t.i. skupnost Sonnentor, ki še danes sledi osnovni viziji in deluje spoštljivo do okolja, zaposlenih, kmetij, strank in ljudi. In vse to je čutiti v vsakem ščepcu izjemno aromatičnih začimb in vsakem požirku noro okusnih čajev.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavine: zelenjava*63,7%(korenje*14%, pastinak*, buča*, paradižnik*9,3%, čebula*9%, rdeča pesa*), peteršilj*, sladka paprika*, kurkuma*, luštrek*, čemaž*, česen*.

*=preverjeno EKOloško pridelano

Prehranske vrednosti za 100g: energijska vrednost 1267KJ/302kcal, maščobe 3,0g, od tega nasičene 0,6g, ogljikovi hidrati 43g, od tega sladkorji 24g, beljakovine 12g, sol 0,32g.

Proizvajalec: Sonnentor, Avstrija

Kontrola: AT-BIO-301

Poreklo: kmetijstvo EU/-izven EU.

Uporaba

Za začinjanje testenin, solat, zelenjavnih jedi, omak ali juh,…

Uporabno najmanj do: datuma na nalepki. Hraniti na hladnem in temnem.

Test delovanja