Cordyvit K Plus


Je ekstrakt gobe Cordyceps, namenjen posameznikom s hitrejšim tempom življenja in višjimi zahtevami.

Med samo ekstrakcijo (kuhanjem in sušenjem gobe, ki je potrebno za pripravo ekstrakta) se uniči manjši delež snovi v sami gobi tako, da je ekstrakt Cordyvit®K Plus rahlo »revnejši« na spektru delovanja v primerjavi z izdelkom Cordyvit®, ki vsebuje suho zmleto in nepredelano gobo Cordyceps. Vendar, ker je Cordyvit®K Plus koncentrat, vsebuje veliko večjo koncentracijo učinkovin.

32,00

Ni na zalogi

Opis

Je ekstrakt gobe Cordyceps, namenjen posameznikom s hitrejšim tempom življenja in višjimi zahtevami.

Med samo ekstrakcijo (kuhanjem in sušenjem gobe, ki je potrebno za pripravo ekstrakta) se uniči manjši delež snovi v sami gobi tako, da je ekstrakt Cordyvit®K Plus rahlo »revnejši« na spektru delovanja v primerjavi z izdelkom Cordyvit®, ki vsebuje suho zmleto in nepredelano gobo Cordyceps. Vendar, ker je Cordyvit®K Plus koncentrat, vsebuje veliko večjo koncentracijo učinkovin. Zaradi načina pakiranja Cordyvit®K Plus je ta izdelek veliko enostavnejši in prijetnejši za uporabo.

Pri izdelavi izdelka uporabljamo le celulozne kapsule ekološkega porekla, primerne tako za vegetarijance kot tudi vegane.

Cordyceps je gliva, ki raste v naravi na izredno visokih predelih gora. Že tisočletja jo uporabljajo v tradicionalni medicini na daljnega vzhoda. Tam jo nabirajo v naravnem okolju in zaradi svoje majhnosti (posamezna suha gobica tehta okoli 0,3 g), nedostopnosti terena, na katerem raste ter dejstva, da raste le 14 dni v letu, cena le-te pa zaradi učinkovin, ki jih vsebuje in vsesplošne uporabnosti v tradicionalni medicini dosega do 50.000€/kg.

Že mnogo let najrazličnejši znanstveniki z vsega sveta želijo obvladati različne načine njenega gojenja, saj naravna nahajališča ne zadovoljujejo potreb tržišča, nemalokrat pa nabiranje v naravi povzroča nestrpnost med prebivalci teh območij, ki pogosto pripeljejo celo do manjših vojn.

Le redkim je uspelo obvladati načine gojenja in lahko se pohvalimo, da je naša ekipa ena izmed njih. S ponosom lahko trdimo, da so naši proizvodi iz gobe Cordyceps eni najkvalitetnejših na tržišču.

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Sestavineekstrakt glive Cordyceps*, celuloza

*iz ekološke pridelave

Neto teža: 45g (90 celuloznih kapsul po 500mg)

Proizvajalec: MycoMedica d.o.o., Podkoren 72, 4280 Kranjska Gora, Slovenija.

Uporaba

Priporočen dnevni vnos in uporaba: 3 kapsule dvakrat dnevno po jedi ali z nekaj tekočine. Odsvetujemo zaužitje neposredno pred spanjem.

Pripravek služi le kot prehransko dopolnilo in ne nadomestilo zdravil. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Test delovanja