Kompleks s kvercetinom, bromelainom in vitaminom C


Kompleks s kvercetinom, bromelainom in vitaminom C ~ Čas cvetenja “Blutezeit”

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Kompleks s kvercetinom, bromelainom in vitaminom C je prava izbira za dopolnitev prehrane v času “cvetenja”.

Kvercetin je močan rastlinski flavonol iz skupine polifenolov, ki se nahaja zlasti v zelenjavi z grenkim okusom, njegov tesni spremljevalec pa je vitamin C. Bromelain je encim, ki ga proizvaja ananas in presnavlja beljakovine,

32,99

Količina

Znamka

Opis

Kompleks s kvercetinom, bromelainom in vitaminom C ~ Čas cvetenja “Blutezeit”

Naturtreu visoko kakovostno in skrbno zasnovano prehransko dopolnilo Kompleks s kvercetinom, bromelainom in vitaminom C je prava izbira za dopolnitev prehrane v času “cvetenja”.

Kvercetin je močan rastlinski flavonol iz skupine polifenolov, ki se nahaja zlasti v zelenjavi z grenkim okusom, njegov tesni spremljevalec pa je vitamin C. Bromelain je encim, ki ga proizvaja ananas in presnavlja beljakovine, v dani recepturi pa bo poskrbel za večjo biorazpoložljivost in absorpcijo.

Rastlina Japonska sofora je naravno bogat vir kvercetina in je ena od petdesetih temeljnih zelišč v kitajski tradiciji, zaradi čudovitih belih cvetov in poznega cvetenja pa je cenjena tudi kot okrasno drevo po vsem svetu.

Brezkompromisna kakovost

Izdelek Kompleks s kvercetinom, bromelainom in vitaminom C je proizveden v Nemčiji po najvišjih standardih kakovosti. Izdelek je tudi preverjen v neodvisnem akreditiranem laboratoriju. V nasprotju s tabletami, rastlinske celulozne kapsule omogočajo polnitev brez uporabe dodatnih pomožnih snovi. Kapsule so posebej zasnovane za naravno razgradnjo, so lahko prebavljive in omogočajo boljšo absorpcijo hranil med prebavo.

– primerno za vegane in vegetarijance,
– proizvedeno brez GSO,
– brez dodanih pomožnih snovi,
– brez dodanih barvil, dišav in umetnih konzervansov.

Naturtreu – Naravno in premišljeno

Blagovna znamka Naturtreu je sinonim pristne nemške kakovosti. Formulacije so skrbno premišljene in upoštevajo najnovejša dognanja znanosti, poleg vitaminov in mineralov vsebujejo predvsem velik delež naravnih sestavin. Sestavine so v koncentrirani obliki, katerih izvorni vir je predvsem domače, evropsko tržišče. V izdelke pa je vkomponirana tudi nota tradicionalnih zelišč na katere prisegajo naše babice in priznani nutricionisti.

Nemški prehranski strokovnjaki so na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj posebno pozornost poleg samim formulacijam namenili tudi optimalni količini sestavin v odmerku posameznega izdelka, saj le prava mera le-teh zagotavlja pričakovano. Nemška natančnost zahteva tudi strogo preverjanje v vseh korakih proizvodnje, tako je tudi vsak izdelek kljub vsem kontrolam v proizvodnem procesu na koncu podvržen še finalnemu testu v neodvisnem laboratoriju.

Blagovna znamka Naturtreu sledi trendu prehranskih dopolnil, ki zahteva visok delež naravnih sestavin, katere telo lahko zlahka uporabi in izključuje vse nepotrebne pomožne snovi, kot so sladila, umetne arome, barvila in druge sestavine, ki se uporabljajo pri proizvodnji tablet in pršil, kar zagotavlja visoko raven presnove in absorpcije.

Naturtreu v svojih izdelkih stavi na naravno moč zelišč v roki z znanostjo in pristno osebno izkušnjo h kateri se boste radi in pogosto vračali.

 

Kdo ali kaj je KVERCETIN… lahko bereš v našem blogu 🙂

Dodatne informacije

Količina

Znamka

Sestava

Povprečna vsebnost 2 kapsul PDV%
Japonska sofora (Sophora japonica) 510 mg
od tega kvercetin 500 mg
Bromelain 100 mg
Vitamin C 16 mg 20
PDV – priporočen dnevni vnos

 

Sestavine: izvleček japonske sofore (vsebuje 98% kvercetin lat. Sophora japonica), lanena moka, izvleček ananasa (vsebuje 2500 gdu / g bromelaina), L-askorbinska kislina (vitamin C), rastlinska kapsula (hidroksipropilmetil celuloza).

Uporaba

Navodilo za uporabo: 2 kapsuli na dan s kozarcem vode. Priporočeno pred obrokom.

Opozorila: priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Način shranjevanja: izdelek shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Uporabno najmanj do datuma, odtisnjenega na dnu embalaže.

Vsebina: 120 kapsul/60 dni

Neto teža: 71,6 g

Proizvajalec: Zenkoh GmbH, Nemčija

Test delovanja